Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosim o radu !!!


mike75

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Na kamarádově konzoli založíš nového usera a toho propojíš se svým účtem. Když si bude chtít kamarád stáhnout nějakou tvoji hru, tak se přihlásí pod tím novým userem, dá si stahovat hru a zase se přepne na svůj účet, na kterým pak může hru hrát (včetně získávání trofejí).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Hm, tak to asi děláš něco špatně. Možná zkus ještě nějaký youtube video. Tohle je naprosto primitivní vytvoření novýho uživatele na PS3 a jeho propojení se stávajícím PSN (resp. SEN) účtem. Jeden by řekl, že na tom není co zkazit.

v

vybereš možnost "Use an Existing Account" a přihlásíš se pomocí svého emailu a hesla. Nick nikam zadávat nemusíš. Upraveno uživatelem kjuler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ja jsem to takhle delal,ten tvuj pvni odkaz byl vybony i pro me ja po matlo.Zaa jem tam muj e-mail moje heslo. Ještě se me to zeptalo na datum narozeni a pak me to odkázalo na muj e-mail. Tak jsem sel na e-mail,dostal jsem mail od sony s nejakou adresou,tak jsem na ni kliknul a tam bylo jen jedno jediny a to změna hesla.Tak jsem si zmenil heslo a cekal dal co bude a ono nic. Jen jsem si musel zmenit heslo na ps3,psVite.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu