SEMRY Odesláno Září 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2006 Pravděpodobně ano :arrow: http://psp.playfrance.com/flatout-2.html Doufám že se povede, na PC je to hodně dokonalé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2006 taky doufam ze bude dobra hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Září 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2006 No neee, tak to by byla bomba! Já mám teda na PC je FlatOut 1, ale i u tý jsem se neskutečně bavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Září 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2006 No neee, tak to by byla bomba! Já mám teda na PC je FlatOut 1, ale i u tý jsem se neskutečně bavil. Dneska večír hrajem přes hamachi, můžeš s náma změřit síly 8) Kontaktuj mě na icq já ti řeknu co a jak. SORRY ZA OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Září 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2006 srry za OT ale nehrajete nekdo Flatout 2 pres Hamachi? ale jinak se mi zda ze to je rozdelene na vic verzi tak de hrat akorat se stejnou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2006 urcite bude na www.psp.ign.com uz maji pro nej zalozenou kolonku a kdyz uz tam to je tak tomu verim ... maximalne ze by to zrusili cozdoufam ze ne ... jiank jsem tam nasel kolonku i pro resident evil ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Září 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2006 srry za OT ale nehrajete nekdo Flatout 2 pres Hamachi? ale jinak se mi zda ze to je rozdelene na vic verzi tak de hrat akorat se stejnou :( Jo máš pravdu, vycházej různý patche. 1,1 - 1,2 navíc jsou mezi sebou nekompatibilní. Ale nejhorší je Game Spy servery jsou US a Eu. Takže kdo má pirátskou verzi si nezahraje na evropskym serveru. Já mám originálku takže hraju přes GS Eu server. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 Já jsem se právě s FlatOut 1 nikdy nedostal na net :( (taky díky mojí neschopnosti si stáhnout a nainstalovat patch). Teď jsem ale koupil FlatOut 2, tak až si ho trovhu otrkám, tak se ozvu a dal bych si s váma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Říjen 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 Já jsem se právě s FlatOut 1 nikdy nedostal na net :( (taky díky mojí neschopnosti si stáhnout a nainstalovat patch). Teď jsem ale koupil FlatOut 2, tak až si ho trovhu otrkám, tak se ozvu a dal bych si s váma :) počítáme s tebou, hrajem ale ted spíš jedničku. přijde mi lepší. jiank v profilu mám odkaz na naše forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 Super, mrknu na to fórum :wink: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 taky si napisu jedno OT :D : uploaduju na FTP soundtrack na FlatOut 2 tak kdo ho jeste nema tak at si ho neprodlene stahne protoze je super zvalst pisnicka demon speeding :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Říjen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2006 Tak a ještě jedno OT: nemáte někdo soundtrack z jedničky? Tam se mi líbí písničky více než ve dvojce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Říjen 13, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2006 Tak a ještě jedno OT: nemáte někdo soundtrack z jedničky? Tam se mi líbí písničky více než ve dvojce.... Máme, dá se vytáhnout takovym programem sakra budu ho muset enkde najit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glaedrrr Odesláno Říjen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2006 dneska sem dostal flatout2 na pc a musim rict ze je to vyborna hra nechapu jak muze stat300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2006 dneska sem dostal flatout2 na pc a musim rict ze je to vyborna hra nechapu jak muze stat300,-Na Invexe za 200,- :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glaedrrr Odesláno Říjen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2006 dneska sem dostal flatout2 na pc a musim rict ze je to vyborna hra nechapu jak muze stat300,-Na Invexe za 200,- :D nj invex tak rad bych se tam jel podivat :roll: ale prej je mnohem horsi nez minulej rok tak snad o moc nepridu :lol: ikdyz wii bych si vyzkousel rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudli3 Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 Wau super. Tahle hra je bezvadna na PC. Uz se moc tesim az bude na PSP. Jen aby mela poradnej multiplayer a aspon z 75% bya hratelna jak na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 s stala origo nova jako na pc :D:D:D:D takze do 300,- :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudli3 Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 lol no to je fakt to by bylo uplne nej :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukkuku Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 supr hra dufam ye bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 To je opravdu dobrá hra na PC jsem to dohrál na 100%.Na PSP by to bylo opravdu dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.