Bedbord Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 tak se pochlubte kdo dneska (teda kdo chodi do školy nebo je učitel) musel jít do školy a kdo měl dneska volno ? máte někdo na tuhle stávku učitelů nějakej názor nebo je vám to jedno a jste rádi ře máte volno? PS: já mám volno :) jupííí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Volno maji skoro vsichni :D Ja si to volno natahl pres pondeli, takze 4 dny :thumbup: Doufam v komerci skolstvni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 clean and clear Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 bohužel volno nemám a jsem momentálně na hodině PC:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 tak se pochlubte kdo dneska (teda kdo chodi do školy nebo je učitel) musel jít do školy a kdo měl dneska volno ?máte někdo na tuhle stávku učitelů nějakej názor nebo je vám to jedno a jste rádi ře máte volno? PS: já mám volno :) jupííí :) Stejně jim platy nezvednou :lol: tak nevim co dělaj měli byste do schooly.. j du taky do práce na noc :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Prosinec 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Volno maji skoro vsichni :DJa si to volno natahl pres pondeli, takze 4 dny :thumbup: Doufam v komerci skolstvni :D to já taky :D .. nějak sme psali v pondělí víc testů najednou tak jsem spíš šel na kolo místo do školy :) EDIT: to crackhorse: ta stávka není kvůli platům učitelů ale kvůli penězům co dávaj radnice školám .. na topení na elektriku atd .. páč třeba v naší škole se netopí na chodbách aby se ušetřilo ...a co sem slyšel od učitelky tak ty peníze co dostávaj na tyhle ěci tak se od roku 2000 nezvyšovali což mi příjde dost divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Ja onemocnel a sem doma celej tejden :D:D ... ale i tak dneska sou všichni z naší třidy doma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Ja jsem taky doma......ke stavce ucitelu....mozna to bude mit nejaky vyznam pokud se treba protahne az do tri Kralu myslim ze jden den asi nic nevyresi! kazdopadne zvysit plat jen nekterym ucitelum (na zaklade treba toho co o nich ukaze pruzkum bo nazor nas STUDENTU...) ucitel kterej ma cestinu a ZSV ma vice prace nez ten ktery ma Zemepis a Telocvik! (priklad od nas z gymplu..) ty ucitele jak nam prve povidali museji delat prescasy a zabyvaji se tim dlouho do noci...coz ostatni profese ne...Kolik casu zabere opravovani pisemek? Cteni slohovych praci? atd... a co ten zemepisar? Osobne vim ze si v kabinetu akorat CHLASTA!... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Prosinec 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Ski: u nás na škole se taky chlastá ... to je normální .. ikdyž by to nemělo bejt tak když má nějakej učitel narozky tak si daj panáčka jednoho dva :) .. horší je když jeden profesor u nás chlastá 10 piv deně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 ja sem bohuzel musel do skoly :D a nemaj vubec za co stavkovat, ja bych se chtel mit jako ucitel teda aspon jako ten na nasi skole to je porad volno, o prestavkach sou porad nalezli ve zborovne a tam je to samej zakusecek, kaficko, jak rikam na hodiny chodej pozde takze si nemaj na co stezovat a kdyz rikaj ze neco o velkejch prazdninach delaj tak je to stejne akorad vysmech normalne pracujicim lidem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Nestavkujem .... gympl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Mám radost jak prase že můžu být doma a nemusím do školy a doufá že jim ty platy nezvednou za to jak nás dusí ve školách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Nestafkujem,šly jsme do divadla... Ale já jsem zůstal doma...Už včera. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Volno maji skoro vsichni :DJa si to volno natahl pres pondeli, takze 4 dny :thumbup: :D jo já si t taky natáh přes pondělí......:D...ale jinak ani nevim kvůli čemu se stávkovalo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Ski: u nás na škole se taky chlastá ... to je normální .. ikdyž by to nemělo bejt tak když má nějakej učitel narozky tak si daj panáčka jednoho dva :) .. horší je když jeden profesor u nás chlastá 10 piv deně ... U nas je to jinak :D... Ten Zemepisar je strasnej typek :D a ted mel 10 flasek od piva pred kabinetem a jeste jednu flasku jelzina :D a ja to chtel pred telocvikem vyfottit a zrovna vylezl :D a malem jsem dostal pres hubu :D:...srac...:-\ u nas se chlasta a ani narozky nemusi bejt :D... 8) u nas je to vsechno divny ;).. ::blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Mám volno. Btw náš tělocvikář/učitel zeměpisu má docela hodně práce protože pořád zařizuje samý turnaje a lyžáky, turisťáky a že by měl nějak méně práce? Btw ten náš nehlastá Vycvičená korba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 hm ja jsem na soukromym gyplu , prej s tim souhlasi, ale ptze jsou soukromi, ze stavka nebude :'( takze jsem sel dneska jak debil do skoly :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Ja musel do školy a to až do 15:30 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 kua ja musel taky ale všechny školy v okolí nešli jenom naše jo hold kdyby sme neměli ........ ředitelku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Mám volno. Btw náš tělocvikář/učitel zeměpisu má docela hodně práce protože pořád zařizuje samý turnaje a lyžáky, turisťáky a že by měl nějak méně práce? Btw ten náš nehlastá Vycvičená korba :D ten nas to flaka... :D zajimave ze uci i zemepis :)...namakane taky vypada.. :D a jake hazi xichty...jo joo klasika...btw...u nas uz zadne turnaje ci turistaky skoro nejsou =-O...nevim co se stalo...lyzak jeste je..jednou za rok jen pro sekundu a prvaky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 do skoly jsem nesel :P, ale co se tyce tech platu, tak to zalezi na tom co ten clovek uci....treba ze ucitel telocviku nam rekne ze budeme hrat fotbal... no tak ho hrajeme(ale pri tom nas nic neuci ne?) a tak by si urcite nezaslouzil takovy plat jako ostatni ;) jj vim ze to neni jen kvuli platum, ale nase skola si nemuze stezovat, mame se dobre, jen ostatni ve tridach nadavaji kdyz maji otlucene zdi ale pritom si za to muzou sami.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubanec Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Ja mel taky volno a doufam ze jim nic nezvednou aby mohly stavkovat znova :D by to byla bomba:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Ja mel taky volno a doufam ze jim nic nezvednou aby mohly stavkovat znova :D by to byla bomba:D tjn :D podporit stavku az do tri Kralu :)... :D to by byla bomba... a jak jsem rekl...chtelo by to komplexnejsi ty platy... (ne kazdemu stejne ;) ) dela se to taky podle praxe coz je absolutne nevyhovujici si myslim...nase skola se ma celkem bidne (mame nova okna takze bude jeste horsi :( )... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janx Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Musel jsem do školy, protože naše škola nestávkovala, ale všechny lidi co znám tak dnes měli volno. Snad příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 :dozey: Úžasný, nejenom že se mi všichni smějou že sem byl ve škole, ještě založte topic... Fak, naše škole rulez :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.