James Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Zdar vsichni strasne rad bych si zahral na psp nejakeho toho maria sica bracha ma DS ale ja ten bordel odmitam vzit do ruky tak kdyby nekdo vedel kde sehnat normalniho maria zadne 3d ani jezdeni v autech tak at napise dik moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 gameboy emulator ---- a pak romky maria :D já to mám na PSP a baví mně to kdybys chtěl tak upnu s programem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 PLEASE upni to. Měl bych taky velký zájem. + Jestli by jsi k tomu nemohl napsat návod jak co a kam nakopčit. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 http://www.console-forum.net/showthread.php?t=16126 návod :) slibovaný mário :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 diky za maria, nemas jeste neco treba prince of persia nebo golden AXE ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 nemel bys nejakyho maria na SNES? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 diky za maria, nemas jeste neco treba prince of persia nebo golden AXE ??? tady si můžeš stahovat romky :) http://www.romnation.net/srv/roms/gb/p.html nemel bys nejakyho maria na SNES? ne,ale zkusim to sehnat :), kdyžtak mi to ještě připomen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Prosinec 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Fakt super neco takoveho jsem mel na mysli diky moc narliza, hned mam v praci co delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 nevíte někdo jak se jmenuje ten emulatoir gbc?? kdysi, ještě na 2.01 jsem před umd gta:lcs pařil pokemony na gbc a měl jsem k tomu suprovej emulátor, ale už nevim, jak se jmenoval :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 masterboy :) http://www.console-forum.net/showthread.php?t=16126 na tomhle zahraješ jak gb tak gb:color hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 masterboy :)http://www.console-forum.net/showthread.php?t=16126 na tomhle zahraješ jak gb tak gb:color hry :) taky jsem teď trochu hledal a našel tenhle .. jinaktenkrát jsem používál Homerův RYN(dnes GeMP) ... ale asi použiju tenhle novej masterboy :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 nemá někdo nějaký tipy na gbc hry?? mario - the best, stejně tak pokemoni :lol: ale chce to taky trochu něco jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 Mě osobně dost baví Rayman(ale ten nvm jestli je na gbc, ale na sp je určitě)... A jinak Heroes of Might and Magic 1/2 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 Kdo dokázal dojet Mario až do konce to které v tomto topicu je na stahnutí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 Nezkousel nekdo Super Mario 64 pres emulator N64 na PSP? Super hra. =) Jsem zkousel Zeldu (Ocarina), ale bohuzel nejede...takze hraju na PC s PSP jako gamepadem. =) Ale ve skole je preci jen ve skole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 Nevíte kde stahnou funkční emulátor GBA včetně biosu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 Emulator kdekoliv (Gooooooogle), zbytek www.isohunt.com ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Kdo dokázal dojet Mario až do konce to které v tomto topicu je na stahnutí :) já sem ho projel na obě obtížnosti :) , nic hard je to nascriptované :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 já sem ho projel na obě obtížnosti :) , nic hard je to nascriptované :) Nascriptované to je co???Já taky jsem to projel na obě obtížnosti masakr hafo těžký hafo nervy jako v tekkenovi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Nezkousel nekdo Super Mario 64 pres emulator N64 na PSP? Super hra. =) Jsem zkousel Zeldu (Ocarina), ale bohuzel nejede...takze hraju na PC s PSP jako gamepadem. =) Ale ve skole je preci jen ve skole... Ten Super Mario 64 se da hrat vcelku v pohode i se zvukem - opravdu lehce se cuka. A je to opravdu skvela hra:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.