Kinimod84 Odesláno Duben 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2014 Region: Language: SS Version: 2 (trusted) Source: DVD9 / Dashoboard: v2.0.16537.0 Flash: LT+ 3.0 Žáner: Sports & Recreation Vývojár: EA Canada Vydavateľ: Electronic Arts Inc Funkcie: * Hráči v režime offline 1 - 4 * Spolupráca v režime offline 1 - 4 * Dolby Digital Funkcie online: * Viacerí hráči v režime online 1 - 2 Za mě nejlepši fotbal co je na x360 mám za sebou asi 5 zápasu a super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Duben 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2014 nevis jestli bude verze s cestinou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Duben 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2014 Myslím že nemá vycházet CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Duben 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2014 Tyhle fotbaly mě vždycky baví víc než FIFA. Hodně jsem hrál World Cup South Afiraca 2010 a tohle je taky hodně dobrý. Přijde mi že tohle je takovej uvolněnější fotbal, super centry nebo přihrávky do běhu jsou lepší nebo inteligence hráčů, přesněji nabíhají do přihrávek než ve fifě. To se to potom hraje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Duben 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 (upraveno) Jo to mě zas ne já mam radši klubový match ale objektivně musím říct že fotbálek je todle ohodně povedenější než fifa14 a vypadá to že do doby než vyjde fifa15 už asi jiný fotbal hrát nebudu než World cup Brazilie 2014 :D Upraveno Duben 17, 2014 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Duben 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2014 není to v ABGX databázi - to mate všichni RGH ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Duben 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2014 Houba no a? ja nemám rgh a patchuju Xbox Backup Creatorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Duben 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2014 Jak píše houba ... pro klid na duši počkám do doby, než to bude v ABGX databázi .. jinak pak můžeme dát nějaký match online, xbox live Voky115 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonmark Odesláno Duben 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2014 Čau , máte na RGH obal ??? mě nestahuje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Duben 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2014 jenomže této hry v ABGX databázi se asi nedočkáme - jako této [h=3]IHF Handball Challenge 14[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Duben 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2014 Mezitím jsem si to stáhl na PS3, odehrál jeden turnaj a od té doby už to nezapl .. zase tolik mě to nechytlo, takže bych to asi na Xko už nevypaloval :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rknebl Odesláno Duben 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 Čaj lidi, nějak mě to nejede. Stáhl jsem a chci to přes iso2god předělat ale napíše to, ze chybí default.xex (nebo jak se to píse :-)) nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Duben 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 Kup si origo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 jo originální verze by to vyřešila, navíc podpoříš vývojáře, kteří to dělají a kteří hry vyvíjet nebudou, když je nikdo nebude kupovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rknebl Odesláno Duben 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 Nemyslím, ze koupi origo podpořím zrovna ty vývojáře.... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2014 Já myslím, ze je skoro drzost chtít 1500,- za trošku upravenou Fifu 14 ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2014 Já myslím ze te nikdo nenutí to kupovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Duben 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2014 Kup si origo ;) Nevím co tu rozdáváš za rady když má udělanou úpravu tak proč by si měl kupovat origo jenom totální blb a možna ty by sis koupil origo když ji může hrát zadarmo kdyby chtěl hrát originály tak si nedělal rgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2014 Tak ať tu nebrečí že má problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rknebl Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2014 Takže když se podle tebe někdo na něco zeptá na fóru, tak brečí? Kde přesně vypozorovals, ze brecim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2014 To jsou vzdycky kecy s tim "kup si origo"... To me fakt dostava...kazdej chytrej jak prase , ale ze by pomohl s problemem, to ani za ho*no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Duben 27, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2014 Zkus to stahnout znova,asi chyba pri stahovani,nikdy se mi nestalo aby mi chybel default.xex a nebo to preved Xbox Image Browserem! Na netu je i verze primo pro RGH,takze nemusis nic prevadet! Taky to muze byt tim,ze nemas nejnovejsi verzi dashe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Duben 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2014 Tak ať tu nebrečí že má problém. Myslím že od toho tu to forum je že když někdo něco neví tak že se tu přijde zeptat nebo myslíš že to tu je jenom proto aby nam tu Rowan a jemu podobní cpaly fotky přiblých pajduláku co jim příjdou když si koupí origo hru a co jako se mám po.rat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2014 Se nehádejte, jde o houno .... :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2014 Myslím že od toho tu to forum je že když někdo něco neví tak že se tu přijde zeptat nebo myslíš že to tu je jenom proto aby nam tu Rowan a jemu podobní cpaly fotky přiblých pajduláku co jim příjdou když si koupí origo hru a co jako se mám po.rat Takže za prve..ano klidně se poser...je me to jedno...nikdo te nenutí se na jedno vlákno z tisíce dívat, navíc se jmenuje "sběratele her" takže tam jsou fotky nejen priblblych pajdulaku ale i jiných sběratelských kousku za tisíce, což evidentně dělá některým problém jelikož nemají ani nějakou stovečku na orig hru a tím pádem jim to leží v žaludku ;) Za druhé neber si nikoho do huby, takovým se to vždy vymsti... a za třetí ano a opět at si koupi origo a nebude to řešit, at už rgh nebo flash nebo crack porad stejne problémy, něco nejede něco se seká něco padá atd atd a pak jste ještě schopni napsat ze hra stoji za ♥♥♥♥♥....podpoře vývoj a vše bude OK a hry třeba budou lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.