dopitapetr Odesláno Duben 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2014 Hra má podporovat cross-buy s PS3, ale po dnešním updatu PS Store to po mě chce peníze.:cry: Má někdo podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2014 a máš koupenou ps3 nebo ps4 verzi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Duben 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2014 Mám koupenou verzi pro PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2014 me to ukazuje free a verze s dlc za 270 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Duben 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2014 Tak potom nevím kde je teda chyba. Mě to ukazuje u obou dvou verzí, že to po mě chce peníze. U té základní bez DLC 215,- a s DLC 270,- Kdy jsi hru kupoval? Já zhruba v červenci 2011 a to tím způsobem, že jsem si nejdříve stáhnul trial verzi hry a poté ji aktivoval na plnou. Co jsem se díval, tak tímto způsobem už to na PS Store koupit nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 já jí kupoval letos když byla v akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Duben 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 Tak jsem volal na zákaznickou linku Sony a vysvětlil jim ten problém. Že o tom prý budou informovat nějakého technika, tak to snad vyřeší. U toho DLC Road of Devastation už mi to ukazuje Free, ale u hry to po mě pořád chce peníze.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 Chcel by som vedieť čí sú v hre pre vitu trofeje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 (upraveno) V každé hře od roku myslím 2009 jsou trofeje Upraveno Duben 24, 2014 uživatelem valis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Duben 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2014 Sháním spoluhráče pro coop průchod kampaní a sbírání trofejí. ID: LUKYNOfyi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Duben 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2014 Ja si ťa pridám medzi priateľov a môžeme niekedy spolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 Sháním spoluhráče pro coop průchod kampaní a sbírání trofejí.ID: LUKYNOfyi Aktuálně opět hledám spoluhráče na průchod hrou v coop kampani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.