skolni.flakac Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Nehledáte někdo spoluhráče na tuto hru? Jsem Lvl. 5 cca nějak mě to solo nebaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Solo to je strašna nuda teda to je fakt [emoji1] Jinak kde najdu multak sem z toho nějak v pasti [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 Nehledáte někdo spoluhráče na tuto hru? Jsem Lvl. 5 cca nějak mě to solo nebaví Se někdy můžeme domluvit a zahrát. Když tak Můj GT je Kenja CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frog123_ Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 Hele,, já jsem taky nějak nepřišel, kde se spouští klasický multi, zatím dohrávám solo, ale za chvíli to začnu řešit a v menu jsem neviděl multiplayer, máte někdo odpověd či nějaký odkaz, kde se dočtu jak funguje multi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 Posli GT .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frog123_ Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 Když tak můj GT Frog10041990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frog123_ Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 Když tak můj GT Frog10041990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 Muj je RoooSooL :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2014 Už je destiny na cestě, tak se pak k Vám přidám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Dnes mi došlo Destiny, takže pak muzeme zahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Nevím ale za me tahle hra je celkem nuda o víkendu sem ji dal druhou šanci ale jak rikam nuda no[emoji1] [emoji2] [emoji19] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frog123_ Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Já to hraji čistě jako co-op .. V tu chvíli ta hra nemá chybu,, důležité je přežít začátek, pak už je to lepší a lepší, třeba měsíc či venuše. Mně mále recenze odradily od koupi této velkolepé hry. Kadžý nechť ať si udělá vlastní názor, ale rozhodně v multi player je ta hra více než super . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Já bych to taky hrál kdybych mel s kym [emoji2] [emoji2] ale bohužel není . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Určitě máš spoustu lidí ve freindlistu, co ji hraje, stačí se přidat :? Případně se můžeme domluvit, levelím druhou postavu, tak můžeme hrát spolu. Když tak se ve hře ozvi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Klidně s někým zahraju, pokud bude čas. GamerTag: FakinLaus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Příští týden dam s Vama :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 (upraveno) Právě jsem online, tak kdyby jste někdo chtěl hrát Destiny, tak napište, nebo rovnou zavolejte na skype :) Nick: RoooSooL Skype: pluhar.jiri@gmail.com Upraveno Říjen 31, 2014 uživatelem skolni.flakac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Ahoj, ted koukam po Destiny a dovolim si upozornit na akci v CZC a Xzone, kde tuto hru zakoupite za 999Kc http://www.xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=1005 http://www.czc.cz/destiny-xone/134977/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Hry&utm_term=Destiny_XONE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadyson Odesláno Prosinec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 Zdarec tak Destiny práve dorazilo takže na to mrknu a hledám pár lidí s kým by se dalo hrát . Kdyžtak napište sem nebo na xbox Shadyson1990 . hraju na X1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Prosinec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 Zkousel jsem trial a vcelku povedena hra, akorat me stve to ze musim mit kamarady na co-op. skoda ze se tam neda nastavit ze bychom se 3 random lidi sesli na stejnou misi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadyson Odesláno Prosinec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 pokud nemáš s kým hrát prodej si mě na xboxu Shadyson1990 a můžeme zahrát mám warlocka 10lvl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 Tak kdo jste pořídíl rozšíření. Já ano a dodatečnné mise jsem celkem brutální na solo play. A to mam lvl.25 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadyson Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 my se setikem už ho máme a hraješ přidej se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 Jsem na vanocnim firemnim večírku. Takze budu az zitra rano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wman Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Taky bych se pridal na destiny muj nick: iLinkster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.