setik Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Vecer by jsme chteli se Shadym zkusit raid, tak snad se sejdeme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Vecer by jsme chteli se Shadym zkusit raid, tak snad se sejdeme :) Sakra. Ja budu do 21:00 v praci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadyson Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 klid je pátek..... Di sobotního rána daleko. :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 no ale jen v případě že v sobotu taky nepracuješ, jako já třeba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadyson Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 nechtěl bych :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Vecer by jsme chteli se Shadym zkusit raid, tak snad se sejdeme :) Klicíííí. Počkejte na mě do 21:20 To dorazím domů z práce a půjdu na ten Raid s váma. Prosííííííím :_( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadyson Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Neboj to ho stihneme dvakrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wman Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 Takze panove jsou na hodne vysokym lvl na to muj warlock lv 4 nestaci :)) Ale hra je to dobra kdyby nekdo zacinal novou postavu tak si me pridejte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadyson Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 Když bude čas můžu hrát s tebou za titanfall co. mám na 5 lvl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wman Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 Jasne kdyz bude cas :) Tak se sejdeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 Nedáte v pondělí odpo někdo raid? Možná by jsme se tady už ve 3 lidech sešli, tak ještě další 3 :) PS: Nemáte někdo clan, nebo grupu? Případně bych nějakou založil, pro lepší přehled ve hře. Co vy na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 Muzete mi nekdo vysvetlit, podle ceho se po konci nejakeho questu, jako je treba strike a podobne rozhoduje, komu co padne? Kde je v teto hre nejaka logika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 :D :D :D ja se poseru :D :D :D Jinak je to nahodne, proste spravna konstalace hvezd ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 Spíše mám podezření, že čím hůř to zahraješ, tím lepší odměna :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 :D :D :D ja se poseru :D :D :DJinak je to nahodne, proste spravna konstalace hvezd ! :D ty ti do ...... s konstalací :D s tebou už nehraju. Tobě padaj fialový a dekriptuješ zlatý a mi jak chujové sbíráme zelený :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadyson Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 rosole to si pleteš my jak chujove sbíráme modrý a decryprujeme zelený. :-D :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 To je podle me neuveritelna nahoda :D taky se ti zastesti, neboj :D musis vice killovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Hledáme na destiny par lidi, kteri by byli ochotni si občas zahrát, nejen destiny. Vytvořit tak stálou partu, kteří si budou rozumět. Je nas sice asi 2 - 6 az 7 (24-33 let), ale nikdy se pořádně nesejdeme. Pokud by se tu někdonasel, dejte vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beavisCZ Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Ahojky, jsme tři hráči , celkem pravidelně hrajeme destiny, spíš večer po 20 hodině. Jsme lvl 29-31 a rádi bychom zkusili s dalšími Raidy,. Preferujeme starší hráče, ale netrváme na tom. Když se kdokoliv ozve, budeme moc rádi. Můj nick na xbox one je Rene Pulpytel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haplo_CZ Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Rad se k nekomu pridam, hraju to zatim jen tyden, ale solo to neni nic moc. Nick HaploCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2016 Ahoj, nevíte někdo, jestli se dají nějak dokoupit všechna DLC, včetně Rise Of Iron, které brzy vyjde, když už základní hru vlastním? Protože jsem našel na storu jen možnost asi za 1800 Kč koupit celou kolekci, ve které ale je i základní hra. Jestli nebude jiná možnost, ta do toho půjdu, ale přijde mi jako nesmysl platit znovu za něco, co už mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Září 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2016 cus hraje to zde nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2016 Já hraju, zrovna začínám Taken Kinga, level 36. Přezdívku mám DeviR11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Září 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2016 V 23. 9. 2016 at 13:49, DeviR1 napsal: Já hraju, zrovna začínám Taken Kinga, level 36. Přezdívku mám DeviR11 pridal jsem si te Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.