catusman Odesláno Duben 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 Dobrý den,mohl by mi někdo poradit jak zruším uložení obazovky?(start+back),hledal jsem kde se to nechá přemapovat,ale nenašel,dík za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Duben 26, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 Je to v Nastaveni v FSD,nepamatuji se kde,ale taky jsem to vypinal,projed cele nastaveni a urcite to najdes! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 catusman Odesláno Duben 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 Dík,v nastavení pluginů bych to nečekal,pro všechny kdo by potřeboval zrušit uložení obrazovky - je to v pluginech-F3 dole.ještě jednou dík a prosím o LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
catusman
Dobrý den,mohl by mi někdo poradit jak zruším uložení obazovky?(start+back),hledal jsem kde se to nechá přemapovat,ale nenašel,dík za odpověd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.