WasabiCzech Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 (upraveno) Ahoj,chtěl bych se zeptat jestli mi bude v PS3 fungovat moje USBÉČKO které zachytává TV signál,popřípadě jaký program stáhnout. Proč se ptám?Mám starou CRT televizi na které už nechytám programy normálním COAXIALEM (ten tv kabel) ale musím přes set top box,který zapojím do tv přes scart.A v té televizi je jen jeden scart slot a když si budu chtít zahrát nebo kouknout na telku tak vždycky budu muset zapojit scart s ps3 nebo s tv (no prostě to tak složitě přehazovat).A tak mě napadlo že prostě dám TV flešku do PS3 a nebudu muset přehazovat kabely. Upraveno Duben 30, 2014 uživatelem WasabiCzech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 To nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 Co tohle ? http://www.tipa.eu/cz/av-scart-prepinac-manualni/d-83932/?gclid=CPz79cmbib4CFQ7MtAodRHsALQ Svého času jsme to doma používali(možná že se mi doma ještě někde povaluje), doporučuji přímo tenhle. Měli jsme levnější okolo 100kč ale ten byl špatně stíněnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WasabiCzech Odesláno Květen 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2014 Měl sem na mysli tohle.Jakože bych to zapojil do ps3 usb slotu a stáhl nějakej program který tohle umí využít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2014 Takovej program neexistuje ... Ps3 není pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WasabiCzech Odesláno Květen 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2014 Aha,tak díky za odpověď,ale v příslušenství sem viděl tohle : je to jakjsi playtv modul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.