denylove7 Odesláno Květen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2014 Čaute, nemáte někdo zkušenost se zálohou téhle hry na CFW Rogero 4,55? Vždycky mi to zamrzne po logu vpravo dole na černé obrazovce. BD mirror jsem zkoušel :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nikopol Odesláno Květen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2014 Rogero sice ne, ale mám e3 Ode pro a měl jsem stejný problém u stejné hry. Nepřišel jsem na řešení, ale stáhl jsem si jiný rls a ten fungoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 denylove7 Odesláno Květen 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2014 Asi taky zkusím. Díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 denylove7 Odesláno Květen 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 Vyřešeno přes program PSmerge..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
denylove7
Čaute, nemáte někdo zkušenost se zálohou téhle hry na CFW Rogero 4,55? Vždycky mi to zamrzne po logu vpravo dole na černé obrazovce. BD mirror jsem zkoušel :).
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.