Jarda Dostál Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2014 Zdravím, hledám borce který by mi upravil konzoli (flash). Pokud možno pouze olomoucko. :cheesygrin: Email: Dostty26@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fofrovanka Odesláno Leden 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2018 Chci se jen zeptat zda jsi sehnal někoho na flesh.Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Leden 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2018 Udelej si to sam, E3 flasher uz neni potreba pokud nemas brick: http://wololo.net/2017/11/27/tutorial-use-ps3xploit-hack-ps3-go-directly-rebug-4-81-2-noob-friendly/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fofrovanka Odesláno Leden 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2018 Díky za možnost,ale já mám problém s multimenem.Děcka dali obnovit data a multiMAN zmizel.Právě se ptám jestli to ještě někdo dělá protože si myslím že to odinstalivali. Stalo se přesně toto:PS3 bylo fleshnuté běhalo v pohodě.Děcka spustili hru z CD a chtěli hrát on-line.Multiman tam byl ale hlásil eror.Potom se to snažili podle videa opravit a multiMAN tam není.Je ještě nějaká cesta nebo bude potřeba znova instalovat?Díky za každou pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Leden 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2018 Tos nepsal, ptal ses jen na flash. Vubec nevim jestli obnovenim dat prijdes o CFW jako takove, ale tipl bych si ze ne. Podle me staci nainstalovat noveho multiMANa. Ale nikdy sem s nim nedelal..mozna bude nejjednodussi nainstalovat rovnou posledni CFW od Rebug. Akorat tam neni multiMAN, ale webMAN mod. MultiMAN ale muzes doinstalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.