houba2007 Odesláno Květen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2014 Na nejmenovaném portále je to ke stažení - Wolfenstein.The.New.Order.XBOX360-COMPLEX 32.55 GiB (34955389521 Bytes) Region : Region Free Languages: English Size : 4 DVDs Genre : Action Platform : XBOX 360 Date : 05/2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Květen 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2014 zing.cz - Vydavatelské společnosti tlačí na vývojáře, aby stihli hru vydat ve stanovený čas. Dost často se tak stává, že hra získá status Gold (dokončena po vývojové stránce), ale tvůrčí celek na ni ještě pracuje, aby v den vydání vyšel patch opravující různé bugy a chybky. Do stejného případu zapadá zřejmě střílečka Wolfenstein: The New Order. Mark DeSanto na Twitteru před několika hodinami informoval, že PlayStation 4 a Xbox One verze se v den vydání dočkají masivního 5 GB patche. Další uživatel upřesnil, že na Xboxu One bude patch mít dokonce 7,3 GB. Nebyly však zveřejněny žádné detaily ohledně toho, jaké vylepšení a změny patch přinese. Vypadá to, že na changeolog si budeme muset počkat až do 20. května, kdy hra vychází. Dá se očekávat, že podobný patch bude i pro zbylé platformy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Květen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2014 Tak má cenu to stahovat nebo ne?Je to na piratebay taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Květen 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2014 vůbec nikde nepíšou k čemu jednotlivá DVD jsou . Nemáte někdo info děkujeme za doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Květen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2014 Jo,je to dost divný.Já to ted stahuju přes torrent ale je to pomalý.Stejně to nevypálím,nechci stratit dvd za cenu minimálně 100 kč jen tak.Ještě počkám 3 dny už mě nezabijou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Květen 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Neni v ABGX databázi - nepálím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Květen 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 xbox360iso.com - Disk 1 je povinná 8GB instalaci, takže pokud nemáte HDD jste v p..... a zbytek se používá pro přehrávání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanulak Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Takze ja sem to spravil takto : Mam Externi HDD a nan sem rozbalil 1 disc do slozky wolfenstein the new order , cez God2iso , potom sem HDD vlozil do xboxu spustil hru a hra se nainstalovala a az potom sem dorozbaroval disc 2,3,4 cez God2iso na externi HDD do slozky wolfenstein the new order , do slozky DISC 2 , DISC 3 ,DISC 4 ....... Hra funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 A stojí to za 4 dvd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 No nebo si to můžeš koupit za 1500 na ps4, když nechces dávat 100,- za DVD :-P ještě ze mám PS 3 Rogero a nemusím řešit vypalování :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 :D já mám poslední 4 dvd,na watchdogs pak budu muset kupovat další jen se ptám co na to říkaj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 tak vypaleno 1dvd je instal zbyle jsou hraci po nainstalovani instalu 7,7 hra vyzaduje vlozeni 2dvd zatim jsem na zacatku a asi je to naky bug protoze ted jsem na sousi mam pusku v ruce strilet muzu ale nemuzu se ani pohnout tak nevim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 mam 4gb xbox360 rgh ked mam usb flesku tu pouzivam aj na gta v.disc 1 ma v sebe content? ktory staci nahodit na usb flasku cez horizon?? tie 3 staci dat do games? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 tak oprava zadny bug ale ja jsem sel tam kde sem nemel zatim me to bavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 (upraveno) Potvrzuji funkčnost na RGH .. DVD 1 jsem rozbalil do Content přes Iso2God a do Složky Games/Wolfenstein The New Order/Disc 2 rozbalil pomocí XGD Extract Disc 2 a vše po instalaci funguje. Disc 3,4 jsem zatím nedával, dám až si o ně hra řekne.Zatím to vypadá velice dobře :psp: Upraveno Květen 16, 2014 uživatelem triss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekd Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 ahoj.mám rgh a taky bych si rád tuto hru zahrál.jen potřebuju poradit kde ji mám stáhnout.všude je uvedeno že hra funguje s flt 3 cojž je s flashem.kde je tedy verze pro rgh????díkes za radu:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 (upraveno) To mirekd: Všechny verze fungujou na RGH napsal jsem ti SZ. Upraveno Květen 17, 2014 uživatelem triss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvikyv Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 A jak je to teda s tou flashkou, jde to hodit na usb jako u GTA V? Nebo si to bez interního HDD nezahraju? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 17, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Vyzkoušej a uvidíš jestli to jde i s flashkou! TO mirekd: však stáhni ISO a převeď ho pomocí ISO2GOD nebo XboxImage Browseru pro RGH! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Xbox 360 4 GB + 220 GB HDD originál xbox 360 a externí HDD kde pomocí Xbox-Image-Browser extrahuji hry. Kam tedy a jak instalovat první disk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Už stahuju,sem na to zdědavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Pak napis zda to má cenu kupovat. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Napíšu :), stahuju ted 10 part,jelikož torrent je dost naprd když to chce dost lidí, ještě cca 8 partů nebo kolik,pak vypalit 4dvd a napíšu sem jak se mi to líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Ok kámo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eadger Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Ahoj, mam to cele stahle prevedene na rgh a zpustim hru chce to dvd 2 a nevim jak to udelat kdyz ho mam na hdd ve slozce :/ jak prepinat mezi dvd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.