Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Wolfenstein: The New Order


houba2007

Recommended Posts

  • Odpovědi 120
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

zing.cz

-

Vydavatelské společnosti tlačí na vývojáře, aby stihli hru vydat ve stanovený čas. Dost často se tak stává, že hra získá status Gold (dokončena po vývojové stránce), ale tvůrčí celek na ni ještě pracuje, aby v den vydání vyšel patch opravující různé bugy a chybky. Do stejného případu zapadá zřejmě střílečka Wolfenstein: The New Order.

Mark DeSanto na Twitteru před několika hodinami informoval, že PlayStation 4 a Xbox One verze se v den vydání dočkají masivního 5 GB patche. Další uživatel upřesnil, že na Xboxu One bude patch mít dokonce 7,3 GB. Nebyly však zveřejněny žádné detaily ohledně toho, jaké vylepšení a změny patch přinese. Vypadá to, že na changeolog si budeme muset počkat až do 20. května, kdy hra vychází.

Dá se očekávat, že podobný patch bude i pro zbylé platformy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze ja sem to spravil takto : Mam Externi HDD a nan sem rozbalil 1 disc do slozky wolfenstein the new order , cez God2iso , potom sem HDD vlozil do xboxu spustil hru a hra se nainstalovala a az potom sem dorozbaroval disc 2,3,4 cez God2iso na externi HDD do slozky wolfenstein the new order , do slozky DISC 2 , DISC 3 ,DISC 4 ....... Hra funguje

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potvrzuji funkčnost na RGH .. DVD 1 jsem rozbalil do Content přes Iso2God a do Složky Games/Wolfenstein The New Order/Disc 2 rozbalil pomocí XGD Extract Disc 2 a vše po instalaci funguje. Disc 3,4 jsem zatím nedával, dám až si o ně hra řekne.Zatím to vypadá velice dobře :psp:

Upraveno uživatelem triss
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu