suky69 Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 mám flash u starýho xboxu a aktualizovat software nejde ani přes flashku píše mi to error. Můžu nějak ten flash zrušit a pak ten software aktualizovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dom1nik147 Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 Mam pocit že nemužeš unflashnout xbox,ale pak je tu samozdřejmě možnost koupit novou mechaniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendis Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 Postup je stejný jako u flashnutí mechaniky, rozdíl je pouze v cílovém firmwaru. Mechaniku je nutné vrátit zpět do originálního stavu, tedy bez CFW, následně provést aktualizaci. Může se však stát, že máš zaměněný model mechaniky (někteří to tak dříve praktikovali) a bude potřeba původní model mechaniky, jinak tě to přes aktualizaci nepustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
suky69
mám flash u starýho xboxu a aktualizovat software nejde ani přes flashku píše mi to error. Můžu nějak ten flash zrušit a pak ten software aktualizovat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.