suky69 Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2014 mám flash u starýho xboxu a aktualizovat software nejde ani přes flashku píše mi to error. Můžu nějak ten flash zrušit a pak ten software aktualizovat? Citovat
0 Dom1nik147 Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2014 Mam pocit že nemužeš unflashnout xbox,ale pak je tu samozdřejmě možnost koupit novou mechaniku. Citovat
0 Rendis Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2014 Postup je stejný jako u flashnutí mechaniky, rozdíl je pouze v cílovém firmwaru. Mechaniku je nutné vrátit zpět do originálního stavu, tedy bez CFW, následně provést aktualizaci. Může se však stát, že máš zaměněný model mechaniky (někteří to tak dříve praktikovali) a bude potřeba původní model mechaniky, jinak tě to přes aktualizaci nepustí. Citovat
Otázka
suky69
mám flash u starýho xboxu a aktualizovat software nejde ani přes flashku píše mi to error. Můžu nějak ten flash zrušit a pak ten software aktualizovat?
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.