Grimley Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 zdar..hrál jste už někdo? já mám skoro dostáhováno... než půjdu spát,napíšu vám svý postřehy -))) jsem plnej očekávání ,doufám že mě tahleta gamesa nezklame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy872 Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 ma to neco do sebe,ale ja to hral asi 2 dny a pak to omrzi...jde to porat dokola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 Ono to už vyšlo??? no tak to je parádička.... už du sosat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 jj taky to hned zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimley Odesláno Prosinec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 malinko jsi mě znejistil..ale co..za hodinku to mám doma.-))) tak uvidím -))) po tom co jsem stáhnul warriorsy ripnutý o game videa mě už nic nepřekvapí dneska hehe tam není žádnej příběh nebo co? -)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 zítra mi to má přijit poštou, tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 Tak sem si stahl a dal do sveho milacka pursuit force. Spustim to a sekne se to hned na uvodni obrazovce....dlouho sem nemel psp v ruce a nesledoval sem novinky tak mi prosim poradte co stim...diky PS: FW mam 3.40 OE-A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 nejspíš nízkej FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimley Odesláno Prosinec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 hh sekne se to? jestli ono nemáš blbej rip třeba.-)) nebo zkus ještě novější CF... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 Nízký cfw...nejspíš nebo špatný configuration nebo špatná gamesa...vyber si a sry za off topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 good gamesa odporucam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 Nechci vám kazit radost...ale buďto stahujete FAKE....nebo stahujete Pursuit Force (a ne Pursuit Force Extreme Justice) no a nebo nevim :D check this: http://psp.ign.com/index/release.html?constraint.eq.game.locale=uk Podle mě je tam napsáno 7 December :) EDIT: Nebo stahujete z playstation store....nebo sem mimo :dozey: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 také doporučuju je to good gameska jednička byla dobrá a dvojka vůbec neni špatná rozhodně stojí za stažení... Nechci vám kazit radost...ale buďto stahujete FAKE....nebo stahujete Pursuit Force (a ne Pursuit Force Extreme Justice) no a nebo nevim :-D check this: http://psp.ign.com/index/release.html?constraint.eq.game.locale=uk Podle mě je tam napsáno 7 December :) další šéf do řady ale prosimtě :) ale mi máme US a tam už neni jelikož nám vyšla:D sry za off... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 fake to urcite nieje :D jednotku som hral a toto urcite jednotka nebude :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 další šéf do řady ale prosimtě :) ale mi máme US a tam už neni jelikož nám vyšla:Dsry za off... ok ok sorry:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimley Odesláno Prosinec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 trošku mě znervoznuje že to, co stahuju a mám už 90% je MULTI5 :---))) myslíte že dělaj US verze se španělštinou fráninou němčinou a tak? hh kua tuhne mi krev v žilách právě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 trošku mě znervoznuje že to, co stahuju a mám už 90% je MULTI5 :---))) myslíte že dělaj US verze se španělštinou fráninou němčinou a tak? hh kua tuhne mi krev v žilách právě a nestahuješ nááhodou eu verzi? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimley Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 mno ta má vyjít až zítra ne?.--) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimley Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 tak fajn..mám gigárnu.. takže jsem ripnul update..mělo to 1560MB přecedl jsem to do cso a má to 1056..tno nenaštvalo by vás to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 Nemela tato hra byt v CZ ? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 Ano měla.Nebo je PR manažer SONY CZ úplně prolhanej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 viděl sem verzi Multi 11 a čeština tam neni,a to tam sou takový jazyky jako norština,dánština a podobně :blink::blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 jsem se seknul u mise jak sou tam ty 2 čtyřkolky a chrani takovej transporter, ale nez znicim ty 2 čtyřkolky tak za chvilku je se mi ukaze ze jsem to nesplnil nevíte co stím ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 Musis do toho transporteru bourat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Zdravim, Mate nedko 16% save na tuto hru???Sekl jsme se a nemohu udelat misi Ohrozeni zivota civilistu ....Mohl by mi s touto misi nedko pomoci??tady je muj save...Bud upnete svuj 16% a nebo bych prosil o pomoc u meho save: Nebo bych prostte potreboval save po teto misi :thx: http://www.edisk.cz/stahni/74087/UCES008900000.rar_79.86KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.