Romix Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 Tento prispevek je pro vsechny, kteri jeste uvazuji o koupi nejake karty na sve DS, ci 3DS. Nejprve jsem si koupil kartu R4 GOLD PRO a dodnes spokojenost. Protoze jsem chtel kartu i na GBA hry, tak jsem sehnal i kartu DSTWO a musim rict, ze vetsi sracku jsem nevidel. Na GBA hry a jine emulatory je to dobra masinka, ale na sve DS hry je to plecka. V podstate funguej ejn kdyz se ji chce fungovat. Hotkeys jednou funguji, po druhe uz ne. Jednou vam da karta moznost ulozit v real- time save, podruhe uz ne. Musim tedy rict, ze naproste zklamani. Zkousel jsem i aktualizovat firmware a celkove jsem tomu dal dost casu. Bohuzel. Tato karta za to nestoji a staci zakopit o nekolik stovek levnejsi R4 GOLD PRO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rupina Odesláno Červen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 člověk by čekal víc, když stojí tolik :-( a na GBA hry jsi zkoušel i http://www.pda-prislusenstvi.cz/nintendo/1800-ez-flash-3in1-expansion-pack-pro-nintendo-ds-lite.html ? Já nad ní pro GBA přemýšlela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 Na GBA a SNES hry ta DSTWO funguje dobre, ale na vse ostatni je to drahej zmetek...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.