:.Dragunov.: Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 Já bych se ale nedočkal 80((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colin Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 možná by to bylo lepší, kdyby to bylo jednou za 2 měsíce, aspoň by to hoši z magazínu stíhali. No v každým případě já si na novej mag počkám, protože je fakt dobrej a časem bude určitě ještě lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 jestli nebudou články, nebude ani za dva měsíce ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 No tak kdy to teda vyjde? Už se ho nemůžu dočkat..... Doufam, že jsem ten šťastlivec, co vyhrál GTA..... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojin..rajen Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 No taky se už na něj těším ostatně jako každý jiný ale vím že to kluci nemají lehké když jim spoustu lidí napsalo že jim napíše recenze a oni s tým počítali a skutek utek a oni musí na poslední chvíli vymyšlet recenze se pak nemužem divit že to není včas! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Leden 29, 2006 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 Rozhodli jsme se ze z toho udelame 2 mesicnik, pro ty co se uz nemuzou dockat sry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 Rozhodli jsme se ze z toho udelame 2 mesicnik, pro ty co se uz nemuzou dockat sry :) takže tam bude leden, únor a vyjde to až v březnu :?: :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 mno nebylo by špatný kdyby se tu hodnost PSPgamer kapku rozšířila...dyž sem dokázal něco sepsat já (člověk co ze slohu skoro neprolejzá) tak by mohlo psát i víc lidí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 nojo, já bych něco napsal, ale nemam hry, ISO hry sou ripy, a to se recenzovat nedá(ne všechny, ale ty co mam a nebyly recenzovaný sou dost ořezaný) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 dvojmesacnik? supr. tak to stihnem napsat nejake recenzie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DuallHead Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 Tak to muzu napsat jeste dalsi varku novinek, dve preview a jednu recenzi ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojin..rajen Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 jen pište at je co číst:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 jen pište at je co číst:)UZ PISEM RECENZIU NA MEDIEVILA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojin..rajen Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 Tak to aby už to vyšlo, se nemužu dočkat, taky bych psal ale nevím jak na to a ani by mi to asi nešlo:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrand Odesláno Únor 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2006 nějak se pspgamer.cz vůbec neaktualizuje, příde mi to hrozně prázdný. skoro žádný aktualizace a časopis do PSP kterej vyšel jen jednou a to v polovině prosince. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 nějak se pspgamer.cz vůbec neaktualizuje, příde mi to hrozně prázdný. skoro žádný aktualizace a časopis do PSP kterej vyšel jen jednou a to v polovině prosince. :? ses celkem urejpanej viš to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 JJ ten PSP magazin je fakt skvelej. Us aby tu byl dalsi dil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrand Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 ja do nikoho nerejpu, jen řikam svuj názor. příjde mi to že je to škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colin Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 tak magazín není, páč nikdo jim neposílá asi recenze. N Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Náhodou věřím, že lidi píšou ... já osobně jsem taky jednu napsal, ale asi nedopadla zrovna nejlíp, pač se o ni nijak Rixcz nevyjádřil :lol: , ale co můžu říct , že jsem to zkusil :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colin Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 no já bych řekl, že nepíšou, jinak by novej magazín byl. Když jsem se ptal, jestli bude nový číslo (už je to asi dýl), tak mi bylo řečeno, že právě nejsou recenze, že každej slíbil napsat a pak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 no ale vždit psaly už dávno že to bude dvojměsíčník ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Náhodou věřím, že lidi píšou ... já osobně jsem taky jednu napsal, ale asi nedopadla zrovna nejlíp, pač se o ni nijak Rixcz nevyjádřil :lol: , ale co můžu říct , že jsem to zkusil :wink: Můžu vám všem slíbit, že PSPgamer vyjde s největší pravděpodobností už koncem měsíce. Tebe Lisiene můžu uklidnit - objeví se tam i Tvoje recenze (jsem korektorem PSPgameru a musím říct, že mi dalo zabrat ji opravit :lol: - ale nevadí, snaha se cení). A vy všichni; nehažte PSP do žita a těšte se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 :oops: :lol: njn, zareagoval jsem na výzvu (sry už ani nevím koho), že je málo lidí co píšou články, tak jsem prostě zkusil během nějaké hodiny stvořit něco co by se dalo přečíst, vím , že to není žádný bestceler, ale první moje zkušenost s napsáním recenze na hru..přinejmenším je to usměvné, kdy jsem ani nečekal , že ji Rix nesmazal a doslova mě překvapilo že se rozhodl ji přidat k ostatním článkům...nijak se mi k tomu článku nevijádřil , tak jsem myslel, že na to hodil bobek, tak už jsem nic neposílal...a sry , že jsi s tím měl práci Gemi,prostě první zkouška ... ta nikdy nedopadne na výbornou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 :oops: :lol: njn, zareagoval jsem na výzvu (sry už ani nevím koho), že je málo lidí co píšou články, tak jsem prostě zkusil během nějaké hodiny stvořit něco co by se dalo přečíst, vím , že to není žádný bestceler, ale první moje zkušenost s napsáním recenze na hru..přinejmenším je to usměvné, kdy jsem ani nečekal , že ji Rix nesmazal a doslova mě překvapilo že se rozhodl ji přidat k ostatním článkům...nijak se mi k tomu článku nevijádřil , tak jsem myslel, že na to hodil bobek, tak už jsem nic neposílal...a sry , že jsi s tím měl práci Gemi,prostě první zkouška ... ta nikdy nedopadne na výbornou :D Však Tě také nekritizuji, ale chválím! Musel jsem také pozměnit pár vět, protože nedávaly smysl, ale jak říkáš, prvotina... :wink: Klidně piš dál, ale pozor! Recenze je nejlépe dělat z origo her, rozhodně ne z RIPů, ty bývají osekány o všechno možné. Recenze by měla utvářet celistvou představu o hře, tj. od intra po outro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.