Guest Anonymous Odesláno Únor 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2006 :oops: :lol: njn, zareagoval jsem na výzvu (sry už ani nevím koho), že je málo lidí co píšou články, tak jsem prostě zkusil během nějaké hodiny stvořit něco co by se dalo přečíst, vím , že to není žádný bestceler, ale první moje zkušenost s napsáním recenze na hru..přinejmenším je to usměvné, kdy jsem ani nečekal , že ji Rix nesmazal a doslova mě překvapilo že se rozhodl ji přidat k ostatním článkům...nijak se mi k tomu článku nevijádřil , tak jsem myslel, že na to hodil bobek, tak už jsem nic neposílal...a sry , že jsi s tím měl práci Gemi,prostě první zkouška ... ta nikdy nedopadne na výbornou :D Však Tě také nekritizuji, ale chválím! Musel jsem také pozměnit pár vět, protože nedávaly smysl, ale jak říkáš, prvotina... :wink: Klidně piš dál, ale pozor! Recenze je nejlépe dělat z origo her, rozhodně ne z RIPů, ty bývají osekány o všechno možné. Recenze by měla utvářet celistvou představu o hře, tj. od intra po outro. JO TO SI PAMATUJ AŠ BUDEŠ PSAT RECENZE TY 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 tak jsem konečně napsal i já svou krátkou recenzi (jestli se zveřejní tak mě za ni prosím nezabijte) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Březen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2006 tak co?bude?nebude?kdy?ja uz se tak tesim, ze to nemuzu ani popsat a vono furt nic! :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Březen 2, 2006 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2006 jestli sis nevsiml byla tu anketa o kterou hru chcete soutezit v dalsim cisle takze urcite bude a to uz brzo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Březen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2006 jestli sis nevsiml byla tu anketa o kterou hru chcete soutezit v dalsim cisle takze urcite bude a to uz brzo :) to jsem si sice rekl, ale zadne priblizeni datumu nebylo.anketu muzete delat mesice dopredu a brzo je taky takvy nehezky termi... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Březen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2006 Tak co zase jaka doba pryc a magazin furt nikde! :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2006 Taky budu brzo brečet 80((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2006 Rixczi kde to vazne? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Březen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2006 no tak si zatim stáhněte ňáký anglický, no..ale taky už se těšim na PSPgamer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Březen 18, 2006 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2006 Takze nejdriv by se chtel vsem omluvit za spozdeni, ktere ma dalsi cislo magazinu. Mel sem celkem hodne problemu a malo casu. Chtel sem to cislo vcera a dneska dodelat, ale bohuzel sem to nestihl. To posledni co bych chtel, je abych dobre clanky pokazil zpracovanim. O vikendu bych to dodelal, jenze je tu mensi "ale" odjizdim na tyden do rakouska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Březen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2006 achjo...a kdy to teda odhadujes ze by to mohlo vyjit? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Březen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2006 achjo...a kdy to teda odhadujes ze by to mohlo vyjit? :( nikdy :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2006 japato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Březen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2006 nevim jen tipuju :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Březen 26, 2006 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2006 tipujes spatne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Březen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2006 tipujes spatne :) a smím se teda zeptat kdy? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Březen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2006 no pukud vim, tak Rix psal že hede na hory a tam toho asi moc udělat nemoh, sice vim že už to má kapánek zpoždění ale zase to je dost práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Březen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2006 sry ze jsem rikal (jen ze srandy) ze to nevyjde :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 je to super magazín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 a kolik bude pokračování???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.