boss333 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Zdravím, před nedávnem jsem pořídil ps3 slim 500Gb, mám dva ovladače a chtěl bych si zahrát se ženou nějaké hry, mám pouze GT5, ale na netu ani v ps Storu jsem téměř nic nenašel. Stačily by nějaké blbůstky na zabavení, nemusí to být NHL nebo nějaké rvačky. Má někdo nějaký typ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Burn, Zombie, Burn! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Little Big Planet 1 a 2 jsou jasná volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 dead nations, povinne :) pokud zena nerada zombiky a radsi barvicky a zviratka tak rayman legends ... na tohle párový hrani nej dle meho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duha.85 Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 Fajne hry pro dva jsou:Splinter Cell:Black list,některé díly Resident Evil,Borderlands2,Far Cry3,Rayman:Legends,Uncharted 3.Některé mají celý příběh pro oba,některé jen cooperaci části hry.Na seznámení s ovladačem je asi nejlepší Rayman,to se babám líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.