nekdoa Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Tak co, kdo ma predobjednano? ;) Mirne me vydesily originalky.cz, kde jsem to objednal a najednou zobrazuji jako datum dostupnosti 6.7.2014. WTF?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2014 já to budu mít už v pátek :) co jsem slyšel tak originálky to dodají nejdřív v pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Květen 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2014 Volal jsem tam a prej az 6.6., si asi delaji srandu.. Nechapu, k cemu tam takova predobjednavka je. Kazdopadne jsem to zrusil, nechal si vratit prachy a uz jezdime :). (koupeno v MIronetu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2014 oni to tahají z ciziny proto mohou mít tu nižší cenu no a dodavatel selhal jinak NID grca123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2014 CZC dodá v pondělí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Květen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2014 JRC odesílalo včera :-) Ještě mít to Wii U :-( :angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akira Odesláno Červen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2014 Doufám, že budou k dispozici v shopu DLC pro Mario Kart 8. Nové tratě a postavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2014 za jak dlouho vam dosel ten kod na hru zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2014 pokud jsi registroval přes UK je to okamžité, pokud přes conquest tak ještě nikomu to nedošlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Červen 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2014 ja v UK ho dostal hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2014 A to si to teda můžu registrovat na UK účet i když mam ČR? Abych se vyhnul čekačce u Conquestu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 jo maji pravdu, zaregistroval jsem to normalne pres UK klub, musis teda vyklikat asi 3 stranky survey jinak te to nepusti dal, ale jinak zadny problem, a kod dostanes hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.