papyr Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Zdravim lidi. Chci se zeptat kde si kupujete hry? davate prednost PS store? nebo kupujete v kamenych prodejnach a nebo prez net? na PS storu jsem jeste nekupoval. davam prednost kamenemu obchodu. Naposled kdyz jsem si objednaval GTA 5 z eshopu prisla mi krabicka totalne na sra... ale cd nastesti v poradku. je pravda ze stala nova hra 950 takze dobra cena :-) . je pravda ze kdyz clovek googli tak najde hry sakra levne az se tomu sam divy. tak piste tipy odkud objednavat kde maj nejlepsi akce a popripade bonusy k objednavce :-) . Ja osobne vzdy koukam na stranku : www.nejlevnejsivideohry.cz/ ale vim ze tech stranek je moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2014 Jestli ti přišla rozbita krabička, tak bych reklamoval. Na konzole kupuju všechno v krabičkách (a pokud možno nějakou speciálnější edici), takže ne přes PS store. Většinou když něco hledám, tak kouknu na Heureku a eBay (nedávno jsem si koupil Heavy Rain Directors Cut za pakatel), občas ještě play-asia.com (Batman: Arkham Origins mě tam přišel za hubičku) a najdu si nejlepší cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xWisco Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Na aukru jeden uživatel prodává nové hry o dost levneji nez jsem je nasel treba na xzone atd. posila je totiz z Anglie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 většinou aukro a něco mám z bazarů, z herních obchodů jsem koupil minimum her. potom ještě amazon a ebay (uk a de) na hry, co se u nás shánějí hůř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 estelacnejsie.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Na aukru jeden uživatel prodává nové hry o dost levneji nez jsem je nasel treba na xzone atd.posila je totiz z Anglie. Poskytneš jeho nick? :) Pokud to bere z UK ve velkém, tak to může být výhodné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Kupuju přímo z ebay. Tam kluci ze spanělska prodávají sloty a ta hra pak vyjde za hubicku. Teď jsem si pořídil Last Of Us a BF 4 dohromady za 500,- :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Já nedám nad krabice (a ideálně nějaké hezčí edice s artworky, soundtracky, steelboxy ...). Teda alespoň co se konzolí týče (na PC všechno přes STEAM). Těším se totiž až někdy vytáhnu starý xbox a playstation, strčím tam disk a se slzou zavzpomínám. To by mě fest naštvalo, kdybych zjistil, že PSN už nejede a všechny hry mám virtuální :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xWisco Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Nick: Bahamut77 Link: http://aukro.cz/show_user.php?uid=10564917 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vindejs Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Koupi nových her bych doporučil na Herní-svět.cz, starší hry se dobře kupujou a měněj na Gamebazar.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.