Jump to content

Kde kupujete hry?

papyr
 Share

Recommended Posts

Zdravim lidi. Chci se zeptat kde si kupujete hry? davate prednost PS store? nebo kupujete v kamenych prodejnach a nebo prez net? na PS storu jsem jeste nekupoval. davam prednost kamenemu obchodu. Naposled kdyz jsem si objednaval GTA 5 z eshopu prisla mi krabicka totalne na sra... ale cd nastesti v poradku. je pravda ze stala nova hra 950 takze dobra cena :-) . je pravda ze kdyz clovek googli tak najde hry sakra levne az se tomu sam divy. tak piste tipy odkud objednavat kde maj nejlepsi akce a popripade bonusy k objednavce :-) . Ja osobne vzdy koukam na stranku : www.nejlevnejsivideohry.cz/ ale vim ze tech stranek je moc

Jestli ti přišla rozbita krabička, tak bych reklamoval.

Na konzole kupuju všechno v krabičkách (a pokud možno nějakou speciálnější edici), takže ne přes PS store. Většinou když něco hledám, tak kouknu na Heureku a eBay (nedávno jsem si koupil Heavy Rain Directors Cut za pakatel), občas ještě play-asia.com (Batman: Arkham Origins mě tam přišel za hubičku) a najdu si nejlepší cenu.

• 2 months later...

Já nedám nad krabice (a ideálně nějaké hezčí edice s artworky, soundtracky, steelboxy ...). Teda alespoň co se konzolí týče (na PC všechno přes STEAM).

Těším se totiž až někdy vytáhnu starý xbox a playstation, strčím tam disk a se slzou zavzpomínám. To by mě fest naštvalo, kdybych zjistil, že PSN už nejede a všechny hry mám virtuální :D