papyr Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 28, 2014 Zdravim lidi. Chci se zeptat kde si kupujete hry? davate prednost PS store? nebo kupujete v kamenych prodejnach a nebo prez net? na PS storu jsem jeste nekupoval. davam prednost kamenemu obchodu. Naposled kdyz jsem si objednaval GTA 5 z eshopu prisla mi krabicka totalne na sra... ale cd nastesti v poradku. je pravda ze stala nova hra 950 takze dobra cena :-) . je pravda ze kdyz clovek googli tak najde hry sakra levne az se tomu sam divy. tak piste tipy odkud objednavat kde maj nejlepsi akce a popripade bonusy k objednavce :-) . Ja osobne vzdy koukam na stranku : www.nejlevnejsivideohry.cz/ ale vim ze tech stranek je moc Citovat
Dlaha Odesláno Květen 29, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2014 Jestli ti přišla rozbita krabička, tak bych reklamoval. Na konzole kupuju všechno v krabičkách (a pokud možno nějakou speciálnější edici), takže ne přes PS store. Většinou když něco hledám, tak kouknu na Heureku a eBay (nedávno jsem si koupil Heavy Rain Directors Cut za pakatel), občas ještě play-asia.com (Batman: Arkham Origins mě tam přišel za hubičku) a najdu si nejlepší cenu. Citovat
xWisco Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2014 Na aukru jeden uživatel prodává nové hry o dost levneji nez jsem je nasel treba na xzone atd. posila je totiz z Anglie. Citovat
RingMan Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2014 většinou aukro a něco mám z bazarů, z herních obchodů jsem koupil minimum her. potom ještě amazon a ebay (uk a de) na hry, co se u nás shánějí hůř Citovat
Dlaha Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2014 Na aukru jeden uživatel prodává nové hry o dost levneji nez jsem je nasel treba na xzone atd.posila je totiz z Anglie. Poskytneš jeho nick? :) Pokud to bere z UK ve velkém, tak to může být výhodné. Citovat
rwmmike Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2014 Kupuju přímo z ebay. Tam kluci ze spanělska prodávají sloty a ta hra pak vyjde za hubicku. Teď jsem si pořídil Last Of Us a BF 4 dohromady za 500,- :-) Citovat
Dlaha Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2014 Já nedám nad krabice (a ideálně nějaké hezčí edice s artworky, soundtracky, steelboxy ...). Teda alespoň co se konzolí týče (na PC všechno přes STEAM). Těším se totiž až někdy vytáhnu starý xbox a playstation, strčím tam disk a se slzou zavzpomínám. To by mě fest naštvalo, kdybych zjistil, že PSN už nejede a všechny hry mám virtuální :D Citovat
xWisco Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2014 Nick: Bahamut77 Link: http://aukro.cz/show_user.php?uid=10564917 Citovat
vindejs Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2014 Koupi nových her bych doporučil na Herní-svět.cz, starší hry se dobře kupujou a měněj na Gamebazar.cz Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.