Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fifa 15


kasaco10

Recommended Posts

To se ptáš nás? :D No já myslím, že nevidím do hlav vývojářů ani nedokážu odhadnout, jak moc může bejt nová fifa super, takže to ti asi nepomůžu. Nevim ale jak ostatní :D. Btw to video nahoře je z fify 14. Nicméně nepochybuju o tom, že na E3 něco ukážou. Spíš ale doufám, že ukážou nějaké gameplay záběry z NHL 15, na to se osobně hodně těším :). Jinak fifa 14 mi přijde dobrá, ale ti rozhodčí jsou vážně k smíchu. "Ofsajdy" by taky mohli vývojáři trošku odladit, tihle strojově přesní postraní rozhodčí jsou taky o hounu. Jinak nejsem nespokojenej, je toho hodně na čem zamakat, takže se nechme představit. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mě se bude o FIFA 15 hlavně mluvit až po MS v Brazilii, protože je zrovna aktuální FIFA MS 2014 a oni potřebují prodat co nejvíc této hry.

Na E3 toho podle mě o FIFA15 moc neřeknou, byli by sami proti sobě.

Takže vyčkejte až skončí MS ve fotbale.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Oficiální video z E3.

FIFA 15 přináší úžasně detailní a živý fotbal, který vám nabídne dosud nevídané zážitky. Hra vyjde na PC a konzolích PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 a Xbox 360 23. září v

Severní Americe, resp. 25. září v Evropě.

Během konání výstavy E3 a následujících týdnů bude toto hlavní místo, kde najdete vše, co souvisí se hrou FIFA 15. Vše, na co se budete moct těšit letos v září, představíme

zde – od různých vylepšení po nové prvky a vlastnosti.

OBRATNOST A OVLÁDÁNÍ

Nechte soupeřovi obránce daleko za sebou nebo ovládejte míč jako nejlepší světoví fotbalisté. Díky vylepšené rovnováze hráči prudce vyráží do akce a provádějí rychlé otočky s míčem.

Celkově se chovají a působí jako opravdové superhvězdy tohoto sportu. Vyzkoušejte si skvělé ovládání při sprintu s míčem, nebo když se budete snažit dostat z ošemetných situací.

AUTENTICKÉ ZPRACOVÁNÍ HRÁČŮ

Fotbalista nové generace je zde. Obličeje hráčů jsou neuvěřitelně detailní, zatímco modely postav působí fyzicky vyspělým a atletickým dojmem. Dresy se realisticky pohybují a mění s

prostředím. V průběhu utkání se špiní blátem a trávou.

DYNAMICKÁ PREZENTACE ZÁPASU

Zápas je dynamický a pohlcující. Vylepšený komentář zdůrazní jedinečné reakce fanoušků, jejichž skandování a chování bude souviset s jejich zemí původu nebo dokonce klubem.

Nové reakce lavičky, animace postav za postranní čarou, gólové oslavy celého týmu a další novinky vás ještě více vtáhnou do dění zápasu.

EMOCIONÁLNÍ INTELIGENCE

Díky více než 600 nových reakcí nyní hráči prožívají klíčové situace na trávníku – špatné obranné zákroky, promarněné šance, úžasné góly – jako v reálném světě.

ŽIVÉ HŘIŠTĚ

Stadiony jsou jako živé a plné emocí, které dokáže vyvolávat pouze fotbal. Postupem času je trávník poškozenější od kolíků kopaček a skluzů a jsou na něm vidět různé nečistoty.

Díky plápolajícím rohovým praporkům, chvějícím se brankovým konstrukcím a animovaným reklamám na LED panelech jeFIFA 15 živější.

SOUBOJE JEDEN NA JEDNOHO

Pocit po úspěšném odstavení soupeře od míče je sladší než kdy předtím! Získejte míč pozičním zákrokem nebo se utkejte se soupeřem rameno na rameno. Pády hráčů jsou věrohodné a

díky vylepšené technologii oblečení budou také viditelná tahání za dres. FIFA 15 mění od základů způsob, jakým budete bojovat o míč.

TÝMOVÉ TAKTIKY

Vaši spoluhráči a soupeři nyní chápou, co se děje na trávníku, a podle toho upraví svou taktiku jako skuteční fotbalisté. Beton ve vápně, nakopávání míčů do šestnáctky nebo zdržování,

to jsou jen některé z týmových taktik, které si budete moct ve FIFA 15 vybrat.

Upraveno uživatelem zdenek_t
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu