Dupi Odesláno Květen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2014 Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli má cenu kupovat HDMI to VGA redukci??? Mám tento monitor: http://www.levne-notebooky-pc.cz/lcd-monitory/repasovana-technika/lcd-monitory/repasovane-lcd-17/lcd-17-tft-acer-al1716-repase Na mé TV je bohužel obraz nic moc, tak mě napadlo jestli by to na monitoru nebylo lepší. Předem moc děkuji za odpovědi :) PS: Jestli tu nějaké takové téma už bylo, tak se moc omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mikesz Odesláno Květen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 HDMI na VGA uděláš jedině přes hardwarový převodník, který tě vyjde asi na 1 000 Kč. Výsledná kvalita pak zřejmě nebude to pravé ořechové, stoprocentně dojde k degradaci kvality signálu. Monitor navíc nemáš širokoúhlý, což je další nevýhoda a další příčina degradace kvality. Podobný problém jsem při pořízení PS3 řešil taky. Dospěl jsem k tomuhle závěru (a opravdu jsem se mu snažil všemožně vyhnout, věř mi :)): Nákup širokoúhlého monitoru s digitálním vstupem (HDMI, nebo DVI [redukce z HDMI na DVI jsou za pár korun, kvalita signálu zůstává]). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupi Odesláno Červen 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 Ách jo :D tomu jsem se právě chtěl taky vyhnout :D Na kolik tě ten monitor vyšel? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mikesz Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 2 000 Kč z druhé ruky. Neumí to bohužel full HD, uvažuji o větším (ale to ne kvůli hrám [na PS3 je to maximální rozlišení stejně omezené, většina her co mám v tom nejede], ale kvůli filmům, nýbrž nákup se později zúročil i jako extra obrazovka k notebooku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dupi
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli má cenu kupovat HDMI to VGA redukci??? Mám tento monitor: http://www.levne-notebooky-pc.cz/lcd-monitory/repasovana-technika/lcd-monitory/repasovane-lcd-17/lcd-17-tft-acer-al1716-repase
Na mé TV je bohužel obraz nic moc, tak mě napadlo jestli by to na monitoru nebylo lepší. Předem moc děkuji za odpovědi :)
PS: Jestli tu nějaké takové téma už bylo, tak se moc omlouvám.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.