Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 a PC monitor


Dupi

Otázka

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli má cenu kupovat HDMI to VGA redukci??? Mám tento monitor: http://www.levne-notebooky-pc.cz/lcd-monitory/repasovana-technika/lcd-monitory/repasovane-lcd-17/lcd-17-tft-acer-al1716-repase

Na mé TV je bohužel obraz nic moc, tak mě napadlo jestli by to na monitoru nebylo lepší. Předem moc děkuji za odpovědi :)

PS: Jestli tu nějaké takové téma už bylo, tak se moc omlouvám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

HDMI na VGA uděláš jedině přes hardwarový převodník, který tě vyjde asi na 1 000 Kč. Výsledná kvalita pak zřejmě nebude to pravé ořechové, stoprocentně dojde k degradaci kvality signálu. Monitor navíc nemáš širokoúhlý, což je další nevýhoda a další příčina degradace kvality.

Podobný problém jsem při pořízení PS3 řešil taky. Dospěl jsem k tomuhle závěru (a opravdu jsem se mu snažil všemožně vyhnout, věř mi :)):

Nákup širokoúhlého monitoru s digitálním vstupem (HDMI, nebo DVI [redukce z HDMI na DVI jsou za pár korun, kvalita signálu zůstává]).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

2 000 Kč z druhé ruky. Neumí to bohužel full HD, uvažuji o větším (ale to ne kvůli hrám [na PS3 je to maximální rozlišení stejně omezené, většina her co mám v tom nejede], ale kvůli filmům, nýbrž nákup se později zúročil i jako extra obrazovka k notebooku).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu