DeanCze Odesláno Květen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2014 Čau hele potřeboval bych pomoct.Koupil jsem si hry Killzone 3,The Last of As chtěl sem je spustit a nenačte se mi CD.Jiny hry mi fungujou třeba Assassins Creed 3,Tekken 6 a ještě nějaky.Tak se ptam nevěděl by nekdo čím to je ? Kdyžtak díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2014 Co znamená "nefungují"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2014 A nejsou ty disky poškrábaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeanCze Odesláno Červen 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 právě že vůbec jsou nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Červen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 zkoušel jsi je na jinem PS? jestli třeba nemaš něco špatně z mechanikou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeanCze Odesláno Červen 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 na jinem PS to funguje ale u me se to CD vubec nenacte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Nemas nastavenou rodicovskou koontrolu nahodou ? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medion95 Odesláno Červen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2014 Jak starý máš PS3? Může jít o poškozenou mechaniku nebo znečištěný laser... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2014 Kdyby šlo o to, že má poškozenou mechanilu, tak asi hry nespustí žádný...já bych navrhl reset přes recovery menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medion95 Odesláno Červen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2014 Před 3 lety jsem měl PS3 Slim 250GB u které postupně nešly načítat hry. Stalo se mi to 2 měsíce po záruce :/ Některé šly a některé ne...později nešly načíst už žádné. Jen DVD se načítaly všechny v pohodě. Ale jako první bych také zkusil tovární reset... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2014 Já bych v tom určitě nejdříve hledal softwarovou chybu, do HW bych zasahoval až jako poslední možnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.