Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nekonečný loading u NHL 14 a Gran Turismo 6


Mikesz

Otázka

PS3: superslim verze koupená v Česku ve variantě s 12 GB pamětí; později ručně rozšířen o 500 GB HDD

Internet: wifi VDSL od O2, modem Huawei hg622u

Hry: NHL 14, GT6 (obě legálně koupené; PS3 bez flashe)

NHL 14: Často se mi stává, že po načtení hlavního menu a následném rozevření některého z online módů (HUT, versus zápas) se mi zasekne načítání. Kroužek vlevo na obrazovce se točí, PS3 žlutá dioda lehce problikává, vypadá to, jako kdyby se hra chtěla připojit, ale nešlo jí to. Loading trvá nekonečně dlouho. Konzole není zamrzlá, můžu zmáčknout PS tlačítko a hru vypnout. Po vypnutí hry PS3 vydá 3 krátké pípnutí a restartuje se.

GT6: Občas se mi stává, že po spuštění hry se začne nekonečně dlouho loadovat první loading. Zobrazí se informace o souhlasu se smluvními podmínkami a loading stále běží. Konzole opět není zamrzlá, mohu hru vypnout a nastane restart s trojím pípnutím. Opět mám pocit, jako by se PS3 chtělo připojit, ale nastává nějaký problém s komunikací.

Ještě jsem to nezkoušel nějak vyřešit (napadlo mě jen připojit PS3 na internet přes kabel či vypnout wifi modem během nekonečného loadingu), jen jsem se chtěl zeptat, jestli s tím taky někdo nemáte takový problém, prosím? Díky za všechny informace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Používám, ale tím to nebude. Dělalo mi to i bez ní.

O víkendu jsem se náhodou přes kamaráda dostal k aktivaci UPnP na Wi-Fi routeru. Tak jsem zvědavý, jestli to nebude mít nějaký vliv na ty loadingy. U Gran Turisma se mi to od té doby ještě nestalo a to ho hraju skoro každý den. K NHL jsem se od té doby dostal asi jen jednou a neudělalo to. Vy to máte aktivní? Důvod, proč jsem tu funkci na routeru zapínal, byl, že jsme se na sebe nemohli napojit v Dead Island.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu