joan07 Odesláno Květen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 Ahoj,jde o tohle.Cas od casu se mi sam vypnul notas,dneska jsem v z nej vyndal hadr a dal zase zpatky a ted kdy zapnu notebook tak se vetrak rozjede,ale harddisk mi neblika a stoji,pak se mi komp za par minut zase sam vypnul.Nema nekdo radu?Diky Pepino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Květen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 Otevri ho a znovu zapoj harddisk, je mozne, ze jsi ho zapojil spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joan07 Odesláno Květen 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 je tam danej dobre,padne tam jak ulitej prave,jen se tam zasune Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joan07 Odesláno Květen 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 a navic se nedostanu ani do biosu,zkousel jsemF2,F8 atd.a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.