astonmark Odesláno Květen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 (upraveno) Ahoj prosím o pomoc z ničeho nic mi xko nenajíždí do FSD ale jen do klasického menu XBOXU poraďte co s tím ...Moc vám děkuju ... Tak nové zjištění po vytažení interního HDD najede i externí HDD funguje jen s interním nechce do FSD najet pomuže někdo ??? Díky Upraveno Květen 31, 2014 uživatelem astonmark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonmark Odesláno Červen 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 Nikdo neví ??? mám ten problém že když vytáhnu interní HDD tak mi najede FSD bez problému i externí HDD najede ale když zastrčím zpět interní HDD tak nechce najet do FSD.Mám super slim 4GB vnitřní pamět a tam umístěný FSD.Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonmark Odesláno Červen 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 OPRAVENO !!!!!! Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.