astonmark Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 (edited) Ahoj prosím o pomoc z ničeho nic mi xko nenajíždí do FSD ale jen do klasického menu XBOXU poraďte co s tím ...Moc vám děkuju ... Tak nové zjištění po vytažení interního HDD najede i externí HDD funguje jen s interním nechce do FSD najet pomuže někdo ??? Díky Edited May 31, 2014 by astonmark Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
astonmark Posted June 1, 2014 Author Report Share Posted June 1, 2014 Nikdo neví ??? mám ten problém že když vytáhnu interní HDD tak mi najede FSD bez problému i externí HDD najede ale když zastrčím zpět interní HDD tak nechce najet do FSD.Mám super slim 4GB vnitřní pamět a tam umístěný FSD.Děkuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
astonmark Posted June 1, 2014 Author Report Share Posted June 1, 2014 OPRAVENO !!!!!! Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts