Metod Odesláno Červen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 Zdravím stáhl jsem si poslední asi 3 hry AMAZING SPIDERMAN2 , WOLFSTEIN NEW ORDER a prave WATCH DOGS a tyhle hry me vyhodí chybu při rozjezdu na RGH . Nic nenajede akorát WOLFSTEIN se začne instalovat a u 3 % hodi chybu. Muže to byt tím dashbordem. Dnes jsem stáhl MURDERED SOUL SUSPECT ale pokaždé me to vyhodí chyba disku u všech her. Poraďte pls dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 1, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 A jakou máš verzi DB?Nejnovější je 16747,pokud máš starší tak ti to vyhazuje tu chybu,myslím že je potřeba aspoň DB 16537! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Metod Odesláno Červen 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 (upraveno) A jakou máš verzi DB?Nejnovější je 16747,pokud máš starší tak ti to vyhazuje tu chybu,myslím že je potřeba aspoň DB 16537! Nechával jsem na něm dělat asi před rokem RGH tak dával vse novy ale asi vyšel novej DASH ale za prve mam strach s tím něco dělat abych nedostal BAM nebo jak se to rekne. A za druhé nevím jestli bych ten DB udělal sam jestli neni potřeba to někam poslat Upraveno Červen 1, 2014 uživatelem Metod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 1, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 No tak to máš určitě starou verzi DB,návod na aktualizaci najdeš v sekci Jtag/RGH,pokud to nezvládneš,kontaktuj nějakého flashera! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Metod Odesláno Červen 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 No tak to máš určitě starou verzi DB,návod na aktualizaci najdeš v sekci Jtag/RGH,pokud to nezvládneš,kontaktuj nějakého flashera! Ok díky mrknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.