Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kde koupit Lite-On Ihas podporující Payload Tool Burner Max


liborpoulik

Otázka

Zdravím, chci se zeptat jestli se na některém e-shopu dá zjistit, zda je vypalovačka Lite-On Ihas na xgd3 zálohy kompatibilní s Burner max, jestli máte dobré zkušenosti s některým e-shopem, který informuje o jakou revizi se jedná, zkoušel jsem to v CZC, obchodní oddělení mi řeklo, že je to revize E, ale technické naopak, že se tato informace nedá zjistit, tak nevím na čem jsem.

Ale neříkejte mi abych si ji koupil tady na fóru, protože tady je cena více než dvounásobná.

Vím, že u revize E je šance 50:50, protože pouze MTK čipset podporuje Bunermax, u předešlých revizí B,C,D problém není.

Nebo si mám hodně připlatit a koupit rovnou revizi B ? Jsou výsledky o hodně lepší ?, máte s tím dobré zkušenosti? ,podotýkám, že mám revizi E, se kterou jsem v testu Kprobe2 nikdy neměl předpisové hodnoty, počítač mám stabilní, Asus p5b deluxe, Intel core2duo 1,8ghz, 2gb ram, Win 7 64bit, vypalovačku mám připojenou samostatně přes sata, zkoušel jsem i jiný slot, nevím co bych mohl změnit.

Můžete mi tedy doporučit nějaký dobrý e-shop?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Mám revizi E a je kompatibilní s Payload Tool, kupoval jsem ji od Consolera, vypálil jsem asi 50 záloh xgd3, nějakou dobu, ale trvalo než jsem našel správné nastavení, na to ale stačí najít návod, nějaké dvd letěly do koše, protože jsem experimentoval a také některé verbatim kvalitou naprosto neodpovídaly korektnímu vypálení xgd3, s revizí E jsem nikdy neměl předepsané hodnoty, ale většina záloh byla funkční, v poslední době už to, ale nebylo ono a nemohl jsem si být vůbec jistý, jak to dopadne, xbox fat prý pobere i některé nekvalitní kopie oproti třeba slimku, kde je mechanika náchylnější na kvalitu vypalování, aspoň, co jsem četl.

Teď mám revizi B s aplikovaným CFW a s čistým svědomím můžu říct, že je to úplně jiná liga, mám s ní výborné hodnoty v Kprobe2, sice jsem si za vypalovačku připlatil, ale stálo to za to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu