nyky1 Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2014 zdravím všechny potreboval bych od vas nazor eventualne radu.... koupil sem si ps4 zapojil do TV Samsung (sedmickova řada) naskocilo to normálně potom sem ji vypnul a druhy den sem ji chtel zapnout ale nenaskocil obraz projel sem vsech 5 vstupu u tv a nic tak sem ps4 zapojil do jine tv a tam zase o.k tak sem ji prinesl dom zapojil zase do me tv a naskocil obraz v domnění ze uz je to o.k ale druhy den opět nenaskocil obraz :( nevite nekdo v cem je problém ...... jo a jinak na me TV funguji veškeré jine přístroje...jenom ta ps4 ne Citovat
Susperian Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2014 Tak to je divné. Napadá mě jen to nastavení HDCP, jestli je vypnuté, nebo zapnuté. Když to nezapneš, tak to zkus zase zapojit jinde a podívat se na to nastavení. Buď vypnout, nebo zapnout, ale řekl bych že vypnout. A taky jaký používáš HDMI kábel? Svůj, nebo ten co byl u konzole? Byly tam nějaké problémy, tak to může být taky tím. Myslím, že právě Samsungy měli ty problémy... Citovat
nyky1 Odesláno Červen 3, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Červen 3, 2014 diky za nazor :) je to v riti nerozumím tomu vcera vecer nenaskocil obraz dnesja rano sem ji vypojil od netu a zesilovače a zase naskocil obraz fakt uz tomu nerozumím :( co myslíš je neco spatne v Tv nebo v ps4 nebude nejlepsi ji vyměnit za nový kus .....co myslite ? díky Citovat
Susperian Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2014 No těžko říct. Já bych se podíval na netu je tam toho víc ohledně problému Samsungu a PS4, ale vše anglicky, čemuž já až tak nerozumím. Ale tady někde myslím bylo přímo vlakno o Samsungu a PS4, ale nenašel jsem to. Zkus to nastavení a ten HDMI kabel s tím byl myslím problém. Citovat
kasaco10 Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2014 ted jsem si koupil new tv SAMSUNG LCD/LED/FULL HD a uplne v pohode. predchozi tv Samsung me taky obcas vypadaval obraz, stavalo se po tom co jsem to probudil ze Standbay Citovat
Losky Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2014 Mě tohle taky občas dělá a to mám ani né rok starou TV Panasonic:( Ale nevím, jestli je to náhoda, ale dost často se mi stává, že obraz nenaběhne, když konzoli zapínám ovladačem. Pokud ji zapnu na samotné konzoli, obraz zatím naběhl vždy. Ale tak jednou za hodinu obraz vypadne a během dvou vteřin zase naskočí. Taky nevím, čím to může být Citovat
Mystik Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2014 Ja mel ten samej problem a vyresil jsem to vymenou hdmi za jiny jine znacky (kvalitnejsi ne zadny za 100,- nebo 50,- z ebay a aukra apd...) i ten kabel hdmi co dostanete u konzole neni sony ale nejaky noname.... Citovat
kasaco10 Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2014 jj, HDMI pomuze taky. Fakt se nevyplaci na tom setrit.... Citovat
Losky Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2014 Otázka je, jak poznat kvalitní HDMI. Podle mě kvalitní už musí být za 200 Kč. Někde jsem kdysi četl, že HDMI není potřeba nějaký super jako je tomu třeba u audio kabelů Citovat
spleskin Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2014 Nvm no....ale když si člověk pořídí ps4...tak počítá s tím že hry na něj jsou dražší...tím pádem máš peníze i na delší hdmi kabel za 500...a víc investice je nutná :P můj názor, moje zkušenost Citovat
Mystik Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2014 Cim je hdmi tlustrjsi tim je lepe odstinen.... a na 1000% bych nekupoval hdmi 3m a uz vubec ne 5m atd. Kvalita se snizuje. Jasny ten kdo ma 42" tv a cumi na ni ze 4m nic nepozna ja mam napriklad 60"tv a cumim na ni ze2.5m a to uz jde poznat....proto HDMI ne podle ceny (ja ti taky dokazu prodat hdmi za 500,- a nakupku budu mit na ebay za 90,- ) ale hledejte dle kvality tloustky a co mozno nejkratsi.... Citovat
spleskin Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2014 Jasný ale hdmi od sony dodávaný k ps4 je dobrý....a délka je dostačující...každej snad má ps4 u tv ne ? Tak Naco kupovat další, jinej, delší, pozlacenej ? Nacoooo :P Citovat
Losky Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2014 Sorry, ale kabel kupovat podle šířky izolace? To o ničem nevypovídá. Může tam být kabel jak od nabíječky mobilu Citovat
weskerumbrella Odesláno Červen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2014 Cim je hdmi tlustrjsi tim je lepe odstinen.... a na 1000% bych nekupoval hdmi 3m a uz vubec ne 5m atd. Kvalita se snizuje. Jasny ten kdo ma 42" tv a cumi na ni ze 4m nic nepozna ja mam napriklad 60"tv a cumim na ni ze2.5m a to uz jde poznat....proto HDMI ne podle ceny (ja ti taky dokazu prodat hdmi za 500,- a nakupku budu mit na ebay za 90,- ) ale hledejte dle kvality tloustky a co mozno nejkratsi.... Nebuďte blbci hoši.. a nenaleťte marktingu.. : http://www.hdmag.cz/bleskovka/predrazene-hdmi-kabely-a-proc-je-nekupovat Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.