Jump to content
  • 0

Nefunkční PSN Plus?

Molda22

Question

Zdravím,

mám takový problém, před pár dny jsem si zaplatil na celý rok PSN Plus, vše proběhlo v pořádku, multiplayer hrát můžu, ale to je vše. Když jsem šel do PS Store, všude mi to pořád nabízí a píše, abych se stal členem PSN Plus, jako bych členem nebyl. Je to dost otravné. A navíc žádné hry zdarma tam nejsou, prošel jsem všechny hry postupně a nikde nic, zkusil jsem filtr na hry zdarma - nic, zkusil jsem ručně vyhledat třeba Trine 2 nebo ten PixelJunk Shooter - nic. Mají tam být u některých her slevy pro členy PSN Plus - nic, nemám žádné slevy. Nechápu to a dost mě to štve. Jasně, hlavní je multiplayer a ten jede, ale to je fakt asi vše.

Stalo se to taky někomu? Neví někdo co s tím?

Edited by Molda22

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Zkus na konzoli deaktivovat a znovu aktivovat svůj účet, případně se přihlaš do storu přes PC, jestli budeš mít stejný problém i na PC: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/your-instant-game-collection/cid=STORE-MSF75508-PLUSINSTANTGAME

Jinak Trine 2 a PixelJunk Shooter budou v plusku až zítra, teď je tam Stick it to the Man.

• 0

Tak to vypadá, že jim asi déle trvalo než mi to PSN + plně aktivovali. Protože dneska jsem to opět po několikáte zkoušel a už to asi vše funguje. V PS Store celá ta sekce vypadá jinak, už mě tam neotravujou nabídky přes celou obrázku abych si PSN + pořídil (i když jsem ho měl) můžu si tam zobrazit hry se slevou, hry zdarma a celkově ta PSN + sekce funguje a vypadá jinak, takže už vše v pořádku.