Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

RGH - problém se startem


henrybrno

Recommended Posts

Ahoj,

dneska mi došel Xbox s RGH úpravou. Po tom co mi xbox přišel, vybalil jsem ho, zapojil ale ono nic. Tlačítko power zezelenalo, pak zhaslo a nic se nedělo. Xbox jsem musel odpojit od sítě aby šel znovu zapnout(neboli aby tlačítko power zezelenalo, xbox nenaskočil), pak např. opět zezelenalo, samo zhaslo, pak zase zezelenalo a svítilo dál a dál třeba 5 min ale nic se nedělo, xbox nenaskočil. Po všemožné manipulaci s xboxem, na ležato, na výšku, poklepání apod. po dvou hodinách xbox naskočil. I po restartu nadále funguje. Jen mám obavy, že kdybych s ním opět manipuloval tak nastane stejný problém. Zelená dioda RGH na začátku nesvítila, ted už tedy při startu problikne. Mám takový dojem, jak kdyby byl v xboxu špatný kontakt a ted si to prostě sedlo tak s ním radši nechci hýbat :D Mám to nechat být nebo raději zaslat zpět do servisu?

Měl bych tu ještě jeden problémek, ve složce s hrami se mi kromě obalů her ukazuje i dash, youtube, avatar nebo různé kodeky. V nastavení cest her mám nastavenou složku s hrami a pak složku content, zkoušel jsem ji smazat, změnit cestu atd, ale vždy se vše vrátí zpátky, jediná hloubka čtení zůstane změněná. Jde to někde přenastavit nebo je to default nastavení?

Děkuji mnohokrát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuju za tip, už mám hezky pořádek ve složce :) nyní už xbox najíždí dobře. Při prvních pokusech o spuštění zelená dioda neblikala. Bud se xbox potřeboval v pokoji rozkoukat nebo je tam možná špatný kontakt, když to začlo fungovat až po různé manipulaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu