Jámi Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Zdravím jak je možné že mám na ps store 150kč v peněžence . Nechtěně kliknu na metal gear pro ps4 a už ho mám v košíku snažím se ho dát pryč ale z účtu mi to sebralo peníze za hru i těch 150 kč co jsem měl na ps store nechápu! jak se bránit jak dostat zpět peníze za hru když ji necchi dá se reklamovat ? případně napsat někam na support ? Hru nechci mám jí fyzicky z krámu a necci přijít o 900 dík za pomoc jak zrušit nákup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jámi Odesláno Červen 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Jde mi prostě o to jak resetovat hru z ps store abych dostal peníze zpět přeci není možné abych měl v peněžence na ps store 150 kč ty mi strhli a další peníze mi to vzalo z účtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 tak pokud si nepotvrdil nakup tak se to samo nekoupilo :D, pochybuju ze je nejaka sance dostat ty penize zpet EDIT: pokud mas v nastaveni uctu danou svoji kreditku tak ti to z ni strhne zbytek tech penez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jámi Odesláno Červen 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 jj kreditku tam mám ( už sem ji raději smazal) ... na uctu uz mam napsano ze me sony kasne o 900 ,- co ted s tim ? nechci hru kterou uz vlastním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jámi Odesláno Červen 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 stejně nechápu jak si dovolí nechat kohokoli koupit hru i když nemá peníze ! a rovnou mu je veme z uctu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Jo, je to vejmrd, jednou jsem se překlikl a rázem bylo 68,- v háji (jsem moc rád, že jen 68,-), nechtějí nic potvrdit,nic, rovnou to koupíš na jedno tlačítko...proto jsem si nastavil, že každou transakci je nutné potvrdit heslem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jámi Odesláno Červen 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 68,- je pohoda to bych byl v pohodě :D mě sere mojich 900 kč za pos... metal gear kterej mi je k h.... :) pac ho mam na blue ray .. preci musí existovat nejaka reklamace hru stahovat nebudu k cemu taky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 To nejde, bohužel... ho zkus prodat jako slot nebo něco...nebo prodej krabici a užij si na 100% ten nechtěný slot... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jámi Odesláno Červen 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 jako slot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jámi Odesláno Červen 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Jako že si to ode mě někdo stahne a ja to smazu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 http://console-forum.net/tema/163665-kupovani-slotu-her?p=1373611#post1373611 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jámi Odesláno Červen 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 (upraveno) tudíž udelam si ted nejaky další ucet a budu tam mit vse co jsem stahoval na svůj ? a pak jen dam nekomu heslo a on si to stahne ? a v klidu mastí a ja ten druhy ucet smazu? Upraveno Červen 4, 2014 uživatelem Jámi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 ne musel by jsi nekomu dat udaje k tomu uctu na kterem je to koupene, a dat svuj ucet jako se♥♥♥♥♥rni aby ten druhy clovek mohl hrat na svem uctu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čuřil Buřil Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 nwm jak sony ale mi se to loni povedlo na x360 a po domluvě s ms supportem mi penize vratili, skus support a uvidiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jámi Odesláno Červen 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 Tak už odepsali tak s nad to dopadne . Mail : Dobrý den, zašlu žádost o vrácení transakce na britskou podporu. Hra byla stažena z PS4, takže to za vás nikdo udělat nemohl pokud neměl přístup ke konzoli. O vyjádření vás budu emailem informovat do několika dní. Máte to u účtu takto nastaveno, automaticky doplňovat finance z b.ú. Doporučuji si nastavit funkci hesla na ověření platby na PS Store. -- S pozdravem Petr Takáč SonyPlaystation podpora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jámi Odesláno Červen 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 v nastavení si můžete nastavit ověření platby PSN heslem. v systemu jsem vám to již nastavil. žádost jsem přeposlal dále, peníze by vám měli přijít zpět do wallet. -- S pozdravem Petr Takáč SonyPlaystation podpora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jámi Odesláno Červen 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 Musím říct že podpora vypadá velmi super zatím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Jde se Vám dostat na psn pres PC. Jdu na stránku https://store.sonyentertainmentnetwork.com a neustále se mi zobrazi stranka s hláškou: "Site Not Available. The Sony Entertainmenr Network Store is currently not available." Uz je to cca mesic co se mi to takle zobrazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 8, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Ahoj , normalne mi to funguje . Zkus si smazat v prohlizeci cocies , preinstalovat flashplayer a javu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Tak v IE který nepoužívám to jde, v Google Chrome to nejde, ale u jineho webu sem problem nechledal. Divny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.