Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

No tak jako uplně první hru co jsem si zahrál na XO byl Horizon 2 a od té doby co jsem jí spustil jsem nezavřel pusu no a ty vybrace a ta grafika a ten déšt oo muj bože.. A nejvíc co mě překvapilo je že se auto dá nastavovat délka převodů atd.. to v prvním díle nebylo a protože jsem šílenec do Driftů tak jsem byl zklaman. Jinak doufám že taky někdo jezdí drifty a taky doufám že všichni nepřejdou na Horizon 2 a já budu v 5 osamocen na okruhu :D To vše příde až xbox dorazí ze servisu :D

Odesláno

Takze klub jsem vytvoril..nazev : Console-forum club,tag: CFNC ,vstup je zatim volny..Logo uz jsem taky udelal a melo by byt ke stazeni...Takze kdo budete mit chut tak se pridejte.Jinak kluby se vam otevrou az po tom co odjedete zavod proti vlaku a nasledne road trip do cile,pak vam hra sama nabidne moznost join club...

Odesláno

No já si pořídil digitální edici. Přeci jen gamesy neprodávám, nechávám si je, ale hlavně mě jde o pohodlí, nebaví mě žonglovat s nosiči, když si chci zahrát jinou hru.

Ovšem nevýhoda je, že FH2 si opravdu pustím až dnes, včera mě to ještě nešlo :?

Každopádně díky FH2 dnes půjdu spát až vlastně zítra :cheesygrin:

Odesláno
Takze klub jsem vytvoril..nazev : Console-forum club,tag: CFNC ,vstup je zatim volny..Logo uz jsem taky udelal a melo by byt ke stazeni...Takze kdo budete mit chut tak se pridejte.Jinak kluby se vam otevrou az po tom co odjedete zavod proti vlaku a nasledne road trip do cile,pak vam hra sama nabidne moznost join club...

Přidám se někdy během víkendu, nejspíš zítra večer. Má to nějaké výhody, být v klubu?

Odesláno (upraveno)

Dikec za dnesni jizdu...navrhoval bych aby jsme se schazeli ve free roamu na rozjezdeni a pak teprve road trip...dneska jsme postoupili na tier 2,za tier 3 je pro kazdyho 400tis.tak jsem zvedavej co bude treba na 8 atd...spis co za ty prachy budeme kupovat :D

Jinak jeste,co ta komunikace? Mohli by jsme se lepe domluvit co jezdit za tridy a lokace,preci jen kazdemu vyhovuje neco jineho...Pokud mate trosku normalni pripojeni tak muzeme pouzit skype,protoze party evidente nefunguje...

Setik,Skolni.flakac - snad uz se to brzo vyresi a taky se pripojite...

Upraveno uživatelem onefootman
Odesláno
Dikec za dnesni jizdu...navrhoval bych aby jsme se schazeli ve free roamu na rozjezdeni a pak teprve road trip...dneska jsme postoupili na tier 2,za tier 3 je pro kazdyho 400tis.tak jsem zvedavej co bude treba na 8 atd...spis co za ty prachy budeme kupovat :D

Jinak jeste,co ta komunikace? Mohli by jsme se lepe domluvit co jezdit za tridy a lokace,preci jen kazdemu vyhovuje neco jineho...Pokud mate trosku normalni pripojeni tak muzeme pouzit skype,protoze party evidente nefunguje...

Setik,Skolni.flakac - snad uz se to brzo vyresi a taky se pripojite...

hned jak příjde výplata, tak to tedy koupím no, když to je taková pecka :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu