Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

trošku v tom plavu a nevím co k čemu je..

k čemu jsou ty car meety?

jestli muzu treba vsechny sampionaty odjet s jednim autem vzdycky kdyz je tam ta volba?

za kazdej ten challenge bucket nebo jak dostavam neco?

a jestli kdyz pojedu zavod v multaku jestli se mi treba prachy pridaj do singlu nebo tak :D

vubec se v tom nevyznam..

Upraveno uživatelem dany_
  • 3 weeks later...
Odesláno
trošku v tom plavu a nevím co k čemu je..

k čemu jsou ty car meety?

jestli muzu treba vsechny sampionaty odjet s jednim autem vzdycky kdyz je tam ta volba?

za kazdej ten challenge bucket nebo jak dostavam neco?

a jestli kdyz pojedu zavod v multaku jestli se mi treba prachy pridaj do singlu nebo tak :D

vubec se v tom nevyznam..

Hele jsem tak trošku na tom podobně, trošku tápu mezi nabídkama všecho možného, u tunění mi dá zabrat aj , když chci si hrát z výkonem auta též je to celkem složité.

Chtělo by to nějaký manuál, je to celkem obsáhlé :D

• 3 weeks later...
Odesláno

Zdarec zabijáci J

můžete mi prosím odpovědět na pár dotaz z forza? J (asi jsem lama)

1) Můžu dopředu vědět jake online závod (typ aut?) se pojede pac me naštve když se dostanu do zavodu a nemam na to karu J ? Nebo popridpade když se to vybira a karu na to nemam zdrhnout z toho zavodu?

2) Jak seženo TP (ty co jsou v kolecku když něco kupuju)?

3) Když se přihlásím mám odjeté třeba 2/4 a potrebuju jit ze zavodu J (vim ze se to nedela ale stane se to)?

4) Jak seženo TP (ty co jsou v kolecku když něco kupuju)?

5) Jel jsem online závod kde jsem byl v nejakem areaul s halama a jezdil tam kazdej jak chtěl a nabiral nejaky cas nebo co J a ja nevedel co tam delat .-)

Zatím vse dekuji a sorry ale nevim to

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu