DeviR1 Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Jo mám všech 45 a nic. A musím teda říct, že to bylo mnohokrát fakt o nervy, ty předchozí byly proti těmto 15 novým brnkačka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 (upraveno) trošku v tom plavu a nevím co k čemu je.. k čemu jsou ty car meety? jestli muzu treba vsechny sampionaty odjet s jednim autem vzdycky kdyz je tam ta volba? za kazdej ten challenge bucket nebo jak dostavam neco? a jestli kdyz pojedu zavod v multaku jestli se mi treba prachy pridaj do singlu nebo tak :D vubec se v tom nevyznam.. Upraveno Listopad 13, 2014 uživatelem dany_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanosX Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 Ahoj, nováček se hlásí do klubu. Zatím sbírám zkušenosti, takže závody se třídou S1 & S2 je spíše jedna velká bouračka ;-) Pokud by mě chtěl někdo vyškolit, tak pojďme na to. Většinou startuji po 21h. GamerTag: RomanosX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frog123_ Odesláno Prosinec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 trošku v tom plavu a nevím co k čemu je.. k čemu jsou ty car meety? jestli muzu treba vsechny sampionaty odjet s jednim autem vzdycky kdyz je tam ta volba? za kazdej ten challenge bucket nebo jak dostavam neco? a jestli kdyz pojedu zavod v multaku jestli se mi treba prachy pridaj do singlu nebo tak :D vubec se v tom nevyznam.. Hele jsem tak trošku na tom podobně, trošku tápu mezi nabídkama všecho možného, u tunění mi dá zabrat aj , když chci si hrát z výkonem auta též je to celkem složité. Chtělo by to nějaký manuál, je to celkem obsáhlé :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanosX Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Hele jsem tak trošku na tom podobně, trošku tápu mezi nabídkama všecho možného, u tunění mi dá zabrat aj , když chci si hrát z výkonem auta též je to celkem složité.Chtělo by to nějaký manuál, je to celkem obsáhlé :D Jestli chcete, tak poslete message na live. Popisu co vim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 máme se na co těšit :) jen mi poradte co je lepší koupit? jestli car pas nebo vip pas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 no a nexistuje tam něco jako season pas, aby člověk nemusel už nikdy nic kupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 no právě není.. chápu na co je ten car pass na ty balicky aut ale to vip nevim jestli mi to neco prida, nebo bude treba pridavat jak ten car pass.. kdyby byl season bylo by to hned vyreseny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 Rad bych se zeptal jestli nekdo hral driveclub na ps4, o kolik je forza lepsi premyslim o koupi. DriveClub hraji neni to spatne, ale nejak me tam stve ze se tam neda nic moc delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 forza troufnu si rict momentalne nejlepsi open world zavodni hra.. nespocet aut, tuning, grafika, volnost... uz jednicka byla bombova, ale dvojka to dotahla jeste dal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 Hrál jsem DriveClub a je to děs a bylo to sklamání. Jízdní model hrůza, soupeři za sebou neustále jedou jako vláček, auto málo zatáčí v zatáčkách musíš si furt pomáhat ručkou a pořád skřípou gumy což mě štvalo nejvíc. Ve Forza Horizon 2 hraje super hudba je to úplně jiná liga :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 A kdyz koupim jen forzu nemusim mit hned gold ucet da se hrat i bez toho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 joo singl muzes hrat i bez toho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pistt Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Ahojda blbej dotaz :-) hral jsem demo a super ale tuning mi prisel nejak moc komplivovanej :-) ve vostry verzi se tam daji dokupovat sety i soucastky nebo lepsi vybaveni? A auta se tam kupuji nebo dostavaji automaticky? :-) pac v demu jsem to moc nepobral ale vypada krute dobre :-) dikes za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 tuning muzes kupovat kazdou soucastku nebo to muzes automaticky vylepsit na urcitou tridu.. pak je tam moznost rozsahlejsiho tuningu typu tlak v pneu, aerodynamika atd... a auta si kupujes ale za kazdej level se ti zatoci takovy kolo stesti a tam muzes dostat auto.. ja sem jich tak chytl dost a zbytek koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pistt Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 tak ze se to kupuje za ZK vybava atd...? za dokonceny lvl dostanu moznost novych trati a novych aut chapu to dobre? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Normalne za penize to kupujes, ale dostavas auta nebo money za levely. Trate mas otevreny... Mas tam volnou jizdu a k tem zsvodum si jezdis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motas666 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 S Forzou začínám. Teď jsem v závodě, kde mám s Fordem nasbírat 25000 skills. Za co přesně se tyto zkušenosti získávají. Zatím jsem v tom nenašel žádnou logiku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 neni to smykama skokama a takhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motas666 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 to právě že není, taky jsem si to myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 ale je to tim, musis delat smyky, skoky, nicit patniky, predjizdet, tesne minout ostatni auta, jen nesmis nabourat, tim se ti ten retez kde se ti scitaji ty body zrusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Ahoj, zvažuju pořízení xone i přesto že již vlastním PS4 protože na PS zatím nejsou žádné pořádné auta které rád hraju. Chápu to správně že Forza Horizon 2 je něco jako byl na PS3 Burnout Paradise a Forza 5 jsou okruhové závody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Forza horizon je takovej o hodne lepsi test drive unlimited :) ja sem s forzou nevahal a nelituji.. Lepsi zavodni hru sem nehral a to jsem hral na konzole da se rict vsechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Myslím, že nebudeš litovat. Já jsem si koupil xbox one také jen kvůli Forzám a několika dalším exkluzivitám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pistt Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 Zdarec zabijáci J můžete mi prosím odpovědět na pár dotaz z forza? J (asi jsem lama) 1) Můžu dopředu vědět jake online závod (typ aut?) se pojede pac me naštve když se dostanu do zavodu a nemam na to karu J ? Nebo popridpade když se to vybira a karu na to nemam zdrhnout z toho zavodu? 2) Jak seženo TP (ty co jsou v kolecku když něco kupuju)? 3) Když se přihlásím mám odjeté třeba 2/4 a potrebuju jit ze zavodu J (vim ze se to nedela ale stane se to)? 4) Jak seženo TP (ty co jsou v kolecku když něco kupuju)? 5) Jel jsem online závod kde jsem byl v nejakem areaul s halama a jezdil tam kazdej jak chtěl a nabiral nejaky cas nebo co J a ja nevedel co tam delat .-) Zatím vse dekuji a sorry ale nevim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.