Lukysss Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Čavec Existuje nějaký český uskupení (tím nemyslím pouze klub) kterej jezdí stále aktivně, podniká road tripy a je plnej nadšenců pro free roam? vůbec nemám s kým jezdit :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Kdybych měl s kým jezdit jezdím poříd samotného mě to neba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snehulak666 Odesláno Únor 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2015 ČavecExistuje nějaký český uskupení (tím nemyslím pouze klub) kterej jezdí stále aktivně, podniká road tripy a je plnej nadšenců pro free roam? vůbec nemám s kým jezdit :)) Tak se přihlas k nám klub czsk je tam spousta členů a tak 50-100 je aktivních. Jináč můžem dát spolu (jestli budeš stačit :cheesygrin: ) . snehulak666 Jinak nechápu jak někdo nemá s kým jezdit , já se prostě přihlásím do nějakýho road tripu a jedu, když si dobrej hned se s někým seznámíš a čechů je tam kupa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 Konečně jsem pořídil taky tuhle pecku budu rád, když bude s kým jezdit nick:AMGmaniak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snehulak666 Odesláno Květen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2015 Zdarte, vzhledem k tomu, že jsem horizonu věnoval strašnou kupu času , propracoval jsem se mezi nejlepší jak v onlinu tak v rivalech jsem v 1% povětšinou do 100 místa tak kdyby nás bylo víc a chěli jste založit nějaký klub ryze český(a samozřejmě slovenský) kde by se pravidelně jezdilo tak bych se s Váma podělil o tuningy zkušenosti prostě o všechno co jsem za ty stovky a stovky hodin pochytil. Dělám si sám auta , není problém prakticky z jakéhokoliv udělat online drtiče atd... Zatím jsem svoje nastavení aut a setupy nesharoval jenom něco abych se presvědčil, že jsem konkurence schopný. Takže se klidně přihlašte a uděláme pořádný klub nebo oživíme ten czsk. Jde o to ale jezdit pravidelně 1x týdně to nemá celkem cenu to se nikam nedostanete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 já bych byl pro. forzu horizon 2 hraji dost casto ale online jsem jeste prave vubec nezkousel no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červenec 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2015 Forza Horizon 2 “Two Free Porsches” weekly photo contest winner from Seps1974 Forza Horizon 2 weekly community photo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Srpen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2015 Playground balíček aut je do 11. srpna zdarma, tak stahujte! - viz. http://xboxweb.cz/dlc-forza-horizon-2-playground-select-car-pack/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2015 2015 Volvo S60 Polestar 1969 Dodge Charger Daytona HEMI 1997 McLaren F1 GT 1978 Ford Mustang II King Cobra 1952 Fiat 8V Supersonic 1986 Honda Civic Si (free car) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavovnik777 Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Ahoj hele mam dotaz, koupil jsem si hru, ale mam ji v polštině, nevíte jak ji dát do angličtiny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 zkus v xboxu prepnou jazyk na anglinu US nebo UK http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/system/system-settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Prosim o radu.Vyplatí se koupit forza horizon 2 fast and furious ? Je to nějaká samostatná hra nebo jenom nějaká zkrácená verze původní hry? Předem děkuji za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Budes to mit za den dohrany. Strasne kratky. Nekdy v dubnu to bylo zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infx Odesláno Prosinec 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2015 Hraje tady ještě někdo online, hledám nějaký parťáky, tak pokud to není ještě úplně mrtvý :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Prosinec 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2015 Já si to občas pustím jako odreagovačku. Dám vždy jeden šampionát, což jsou 4 závody, chvíli se projedu po krajině a spokojeně to vypnu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Prosinec 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2015 Jezdím celkem často klidně mužem zajezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infx Odesláno Prosinec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2015 ok, přidám si tě tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Prosinec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 Čaute lidi,mám dotaz-když ve forza hub kliknu na tu odměnu(teď třeba 100000)a dám play hru,tak kde najdu těch 100 000? Ve forze 6 zmáčknu na gifts a stáhnou se.Tady jsem na to nepřišel:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Leden 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2016 Tak už se mi to social odemklo a už jsem ty zprávy o gifts našel,takže jsem si odpověděl sám.....:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 19, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2016 (upraveno) Upraveno Červen 19, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Červen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2016 Forza horizon 3 vypadá dosti dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Červen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2016 Jo, určitě do forzy 3 půjdu....:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Červen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2016 Taky taky Forza 3 vypada paradne. Uz se tesim :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auvicek Odesláno Červen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2016 Já už má přeobjednanou ultimát-ní edici... nemohu se dočkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červenec 29, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.