tofi Odesláno Červenec 29, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2016 Full List of Forza Horizon 3 Cars Revealed To Date Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 6, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 17, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Srpen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2016 Od 13. září má být uvolněna demo verze Horizon 3. valis1 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Září 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2016 Tak za hodinku by to mělo vypuknout :-) Už čekám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Září 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2016 Já si demo zahraji až k večeru. Jinak mám předobjednanou Ultimate Edici s kámošem, takže kdyby pak chtěl někdo hrát s náma, tak si mě přidejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Září 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2016 Tak zatím nic nevyšlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Září 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2016 Na podpoře paní psala, že by to mělo být kolem 17:00, ale stále nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 12, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2016 Forza Horizon 3: still the only racing game for everyone http://www.eurogamer.net/articles/2016-09-12-forza-horizon-3-still-the-only-racing-game-for-everyone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 12, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2016 FH3 DEMO uz je online, stahuji, ma to 18GB ! :-) https://www.microsoft.com/store/p/forza-horizon-3-demo/bw7nnj22szrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Září 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2016 Kdyz koupim tu Ultimatni, tak hraju uz od patku 23.9. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Září 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2016 Ano 23.9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 18, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 21, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2016 Forza Horizon 3, the greatest racer in an age, studies the greats http://www.eurogamer.net/articles/2016-09-20-forza-horizon-3-the-greatest-racer-in-an-age-studies-the-greats recenze 90-100% http://www.metacritic.com/game/xbox-one/forza-horizon-3?ref=hp http://www.trustedreviews.com/forza-horizon-3-review Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Září 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2016 Bude tady nekdo zakladat nejaky club? Rad bych se pridal GT Senndman. Zakoupena Ultimatka. onefootman reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2016 určitě bude xboxwebcz tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Září 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2016 Hodnocení všude 5/5, 10/10 apod. Už se nemůžu dočkat Kdo by chtěl hrát se mnou a mým kámošem, tak si mě přidejte. onefootman reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Září 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2016 tak teď mi přišel balíček s Forzou, už se těším až to pustím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2016 Vyplatí se koupit ultimátní edice, nebo je to jenom lákadlo na ty, co chtějí hrát o 4 dny dříve? Těch dva a půl tisíce je už docela dost, ale jestli ten obsah, který má tahle edice navíc, bude stát za to, tak bych do toho možná šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Září 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2016 to nevím, já mám normální edici. budou tam nějaký auta navíc, ale myslím si, že je to možná i zbytečné, přeci jen už takhle jich tam je přes 300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Září 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2016 Teď budu nějakou dobu streamovat nový díl, tak pokud o hře uvažujete, tak přijďte! - https://www.twitch.tv/techfrankie/ onefootman reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2016 Ahoj,budete někdo zakládat nějaký klub atd? Zítra mi přijde hra tak bych se rád někam přidal [emoji6]Odesláno z mého HM NOTE 1LTE pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Září 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2016 Jeden Club zalozil Xboxweb.cz tag Clubu je XWCZ klido se pridej je to otevrene. Zatim je tam clenu cca 30, ale verim ze to zitra stoupne :-) A FH3 je obrovska pecka. onefootman reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2016 Jeden Club zalozil Xboxweb.cz tag Clubu je XWCZ klido se pridej je to otevrene. Zatim je tam clenu cca 30, ale verim ze to zitra stoupne :-) A FH3 je obrovska pecka.Ok díky za radu [emoji6] Odesláno z mého HM NOTE 1LTE pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.