MajlloB Odesláno Září 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2016 Netusi nekdo kdo uz hraje jestli ty online adventure jsou jen v noci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2016 Dneska mi hra přišla, hraju asi hodinu a nejradši bych zítra ani do práce nešel. Nedokážu si představit lepší závodní arkádu, je to jednoduše dokonalé. Přiznám se, že jsem párkrát přemýšlel, že Xbox vyměním za PS4, ale série Forza stále dokazuje, že by to byla obrovská chyba. onefootman, hackys, SnejiCZE a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benda02 Odesláno Září 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2016 Odkud jste hru objednavali ? I kdyz jsem si objednal ultimate edici, tak datum dodani mam 29.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Září 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2016 No pokud mas objednanou Ultimatku, tak ti mela dojit uz v patek. Ta se dala hrat od 23.9. To ten obchod to ma pekne v pazi, kdyz dnes startuji normalni edice a tobe ma prijit az ve ctvrtek. Ja to kupoval pres xbox store a zacal hrat v patek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2016 Já objednal včera ve 12 na SuperGamer a teď to přišlo [emoji6]Odesláno z mého HM NOTE 1LTE pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2016 Hele jak je to s tim kodem co byl v ultimate edici - zadal jsem to na Store a objevil se mi tam zlutej nápis s mojí emailovou adresou a něco jako že by se to mělo zadávat někde jinde..tak jsem z toho jelenEDIT : Takze byl problém s kodem,resil jsem to přes podporu a vše ok... Jinak koukal jsem na různá fóra a těch lidí co má problém s Ultimate edici s kodama je hodneOdesláno z mého HM NOTE 1LTE pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2016 před 20 hodinami, benda02 napsal: Odkud jste hru objednavali ? I kdyz jsem si objednal ultimate edici, tak datum dodani mam 29.9. Já jsem si to nechal z Polska, tam už se dala koupit normální edice v pátek 23.9. Neobjednal jsi tu edici pro PC? Ta má myslím datum vydání o něco později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Září 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2016 Někdo psal, že z TSbohemia / alfa se dala i klasická edice vyzvednout 23. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 27, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2016 ja koupil vcera na Aukru, takze ted cekam postu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benda02 Odesláno Září 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2016 Objednaval jsem z kasa.cz dokonce potom, co jsem jim dnes volal, mi sdelili, ze naskladneni bude az pristi tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Září 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2016 já to objednával z originalky.cz a sice je to polská verze (pouze obal) jinak je to normálně v angličtině a už jsem to měl v pátek doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 29, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2016 tak dnes mi konecne dorazila, hned jsem to nainstaloval a 4h jsem ted hral v kuse a nemuzu se od toho otrhnout, je to skvele, grafika nejlepsi co jsem na XO videl, zabavny, skvely soundtrack, proste celkove nejlepsi hra pomer cena/hodnota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Říjen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2016 Tak jsem koupil digitálku,je to šupa. Když tak si mně přidejte : djbrouk4cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323f Odesláno Prosinec 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2016 nevíte zda se dají místo radia ve hře přehrávat vlastní MP3 ? Mám za to že někde v recenzích jsem to četl, ale nepřišel jsem na to jak to ve hře udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Prosinec 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2016 Zimní DLC je dostupné, takže ho streamuji -> https://www.twitch.tv/techfrankie/ Vlastníci Ultimate Edice mají slevu na DLC balíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 Já jsem to včera večer chtěl koupit, ale Xbox Live měl nějaké problémy, takže z toho nic nebylo. Snad dneska, ten trailer mě fakt navnadil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2016 V 10. 12. 2016 at 10:45, 323f napsal: nevíte zda se dají místo radia ve hře přehrávat vlastní MP3 ? Mám za to že někde v recenzích jsem to četl, ale nepřišel jsem na to jak to ve hře udělat. Mělo by to fungovat přes službu Grove music, je potřeba nahrát songy na onedrive tvého xbox live účtu, zkusit je přehrát v aplikace grove na xboxu a po té je potřeba mít hotový závod s vlakem a přes Settings > Audio vybrat Grove playlist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benda02 Odesláno Prosinec 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2016 chci se zeptat na expansion pass, jaké má další rozšíření krom blizzard mountain ? něco dalšího do budoucna ? vlastním ultimate edici, tak nevim, zda dokoupit jen blizzard nebo koupit celé DLC, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2016 Má být ještě nějaké větší dlc, myslím ze to bude zase Porsche, já mám také ulrimate edici a dokoupil jsem i expansion pass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červenec 20, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2017 https://forzamotorsport.net/en-us/news/FM7_Forza_Garage_Week_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 10, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 15, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajz2016 Odesláno Září 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2017 Čau chci se zeptat.FH2 na x360 byla docela krátká a prostor k výdělku na auta/upravy byl malý oproti FH1.Jak je to s časovou hratelnosti,výdělkem peněz u FH3 na xone?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 4, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2017 FH3 je o hodne delsi a moznosti a pocet zavodu vetsi, krome zavodu se daji credity zdarma ziskat na https://rewards.forzamotorsport.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2017 Když koupím Forzu Horizon 3 na XOne dostanuk tomu i pc verzi zdarma? Myslim že jsem to dřív někde četl že to tak je u Microsoft exluzivit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.