onefootman Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 Jupííí :D tofi mi dneska zvednul naladu,a nebo MS? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 tam,ale píšou, že lokalizace nebude...zatim jsem nikde nečetl, že to bude mít CZ titulky! uvidim co mi odepise M$, poslal jsem jim dotaz, kazdopadne mi v Cestine nebezi ani Forza 5, region X1 mam dany na Czech Rep. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 uvidim co mi odepise M$, poslal jsem jim dotaz, kazdopadne mi v Cestine nebezi ani Forza 5, region X1 mam dany na Czech Rep. To já měl forzu 5 v češtině už někdy v lednu :) zatím od 3ky byla vždy s CZ, tak snad i tentokrát ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 (upraveno) To já měl forzu 5 v češtině už někdy v lednu :) zatím od 3ky byla vždy s CZ, tak snad i tentokrát ;) FM4 na X360 mi taky bezela cesky, ale ta FM5 mi od zacatku bezi pouze v anglictine, myslel jsem ze je to tim ze na X1 neni Cczech region, ktery tam pribyl updtem v srpnu, tak jsem to pak prelnul ale porad to mam anglicky, neumi mi nekdo poradit jak to muzu zmeni na cestinu tu Forzu5 ? Zkousel jsem dnes zalozit novy Xbox CZ ucet a spustit F5 a porad je to jen v anglictine Upraveno Září 16, 2014 uživatelem tofi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 taky mi nejede f5 v češtině a to sem ji ještě pro jistotu odinstalival,přepnul region na cz a pak znovu nainstaloval,nechapu kde je problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 (upraveno) tofi, rootan ---- Mám ten samí problém :( V kolik hodin se aktualizuje xbox store? Jen abych věděl v kolik mohu dát stahovat demo Forza Horizon 2. Upraveno Září 16, 2014 uživatelem zdenek_t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 To by mne taky zajimalo...ted jsem koukal a jeste to tam neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 není ani ted ...omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 doufam ze vecer az prijdu domu tak demo tam bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Nekdo jiz psal v tématu Forza 5, ze ta v cestine bohuzel nebude a co vim, tak nikdo koho tady znam ji v CZ nema. Tak nejak nechapu, jak ji muze mit v CZ kolmi21 a jeste ke vsemu uz od zacatku. Si z vas dela jenom prdel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 tak uz by tam demo melo byt!!! "We're pleased to announce that the #ForzaHorizon2 demo is now available for download on @Xbox Live for #XboxOne. We hope you enjoy it!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 už stahuji - 10,5GB ,na demo je pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 (upraveno) Tak uz taky stahuju.... Upraveno Září 16, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 76 procent :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 to zas bude smrdět PS4 ve stolku bez povšimnutí až vyjde full horizon :) (ne že by nesmrděla bez zapnutí 2 měsíce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Tak uz nekdo hrajete? Me se to teda libi moc...Horizon se vratil v plny parade a ve velkym stylu...S prateli to muze bejt super...akorat hlas ty zensky co td naviguje a hud mohli zmenit,jinak ale parada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 to zas bude smrdět PS4 ve stolku bez povšimnutí až vyjde full horizon :) (ne že by nesmrděla bez zapnutí 2 měsíce) Ja ji zapl naposled pred mesicem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 http://news.xbox.com/2014/09/games-forza-horizon-2-free-cars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 (upraveno) když chytnu do ruky ten hnusnej ps4 gamepad tak bych snim nejradši praštil jak se mi stim hnusně hraje ( a neni co hrat celkově,last of us nenadchl ) Upraveno Září 16, 2014 uživatelem rootan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 (upraveno) chtel jsem stramovat, bohuzel to nejde, broadcast failed, hra (demo) nepodporuje twitch Upraveno Září 16, 2014 uživatelem tofi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roske Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Je to nádhera a za deště ještě větší, předobjednávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 http://www.eurogamer.cz/articles/2014-09-16-forza-horizon-2-hotova-demo-venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Tak me ta hra pekne zamotala hlavu...Chtel jsem kupovat Aliena,a ted mam dilema :D ale asi to Horizon vyhraje...Poradte kdo uz mate predobjednano,kde maj nej cenu,prip. nejaky zajimavy bonusy...Jinak za me obrovskej palec nahoru,je to opravdu cistokrevna zabava...Nevim proc,ale hodne mi to pripomina jednu hru na stary generaci ( nevzpomenu si ted na nazev) odehravalo se to na ostrove a mohli jste si i kupovat domy (vcetne vybaveni),zakladat kluby,tunit auta atd...Genialni myslenka ,ale promrhanej potencial....vzpomene nekdo?.... rootan : Zkus Abe oddysee new and tasty- co dodat ,krasny retro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Asi taky kupuju. Překvapilo mě jak se to dobře hraje. Prostředí nádherné a jízdní model dobře vyvážení a nastavitelný. Jsem nadšen! Ps. Aliena chci taky :) onefootman: Nemyslíš testdrive unlimited? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Hlavne je to opravdu zabava...nepamatuju si kdy jsem se naposledy takhle u arkady ( ktery moc nemusim) bavil... Jj TU2 myslim...to bylo taky moc fajn,skoda ze tu hru znicilo technicky provedeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.