onefootman Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 Proc by jsi nemel...Ono to taky neni hned...Me ti trvalo asi 20 zavodu a pak jsem se chytnul a pohoda...nejvetsi problem jsem mel pri podrazovani,nahoru je to cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 prvni recenze Eurogamer Italy: 90% http://www.metacritic.com/game/xbox-one/forza-horizon-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 No pekne...Zing by mel mit recenzi v 9 a Eurogamer cz taky dnes ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 (upraveno) FH2 musi byt parada: Cesky Eurogamer 90% a napr. Destructoid dokonce 95% http://www.destructoid.com/review-forza-horizon-2-281598.phtml Hrej 5/5 "Forza Horizon 2 je zkrátka perfektní hra" http://www.hrej.cz/recenze/forza-horizon-2-4980/ Upraveno Září 25, 2014 uživatelem tofi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 No už aby bylo 3.10. a já byl z práce doma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Září 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2014 Už jsem taky předobjednal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Jinak najde se nekdo kdo uz zitra dopoledne zahraje? Hru jsem dneska koupil v jrc tak rano po nocni na to hned vlitnu :D jinak v kramu byla docela sranda,prej kdybych mel predobjednavku tak mi ji muzou prodat az v patek...ale takhle mi ji prodali i pred ofic.datumem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Já mám předobjednáno u Xzone, ale možná se zítra zajdu podívat do JRC. Jaká byla cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Silena a bylo to naposled co jsem tam neco koupil...1799... Jako na to ze nakupka je za 950 jak tu nekdo psal tak tohle je fakt zlodejna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 No jestli tam mají marži skoro 100%, tak to je fakt už k zamyšlení. Ale jinde to není o moc lepší, u Xzone za 1699 Kč. Nejlevněji to mají v Herním světě, ale ten je jenom v Liberci, takže se zase musí platit doprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 (upraveno) No jako dat.za hru skoro 2 litry to uz je fakt k zamysleni...ty ceny jsou nehorazny...ja se v budoucnu asi fakt zamerim na digital verze...napr.Alien za 1100,v kramu cena jak u Forzy...jako tech 6-7 stovek je znat... Edit : Tak uz instaluju,co me potesilo tak v day one je muj oblibenej Dodge challenger SRT8... Upraveno Říjen 2, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Tak už taky pařim a je to pecka....nejlepší závody co jsem kdy hrál. Jen škoda že to nemá CZ lokaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 No ja si to uzivam moc :-) skoda jen ze musim za chvilku na nocni...jinak zitra rano teda vytvorim klub a kdo budete chtit se pridejte...V cca 5:30 ho zalozim,po 11hod. budu pak znovu online tak muzem zajezdit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 (upraveno) Kolmi: nevis kde je prvni stodolni auto? Ja ho furt nenasel Edit: mam ho:D Upraveno Říjen 2, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 No jako dat.za hru skoro 2 litry to uz je fakt k zamysleni...ty ceny jsou nehorazny...ja se v budoucnu asi fakt zamerim na digital verze...napr.Alien za 1100,v kramu cena jak u Forzy...jako tech 6-7 stovek je znat...Edit : Tak uz instaluju,co me potesilo tak v day one je muj oblibenej Dodge challenger SRT8... Na Microsoft Store je Horizon 2 za 1599 Kč, přemýšlím nad tím. Velká nevýhoda je, že se to po čase nedá prodat, takže asi stejně vyhraje dražší krabicová verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Jo to je pravda,u.ty Forzy se to nevyplati,ale u Aliena uz treba jo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 (upraveno) napr v Softcomu ji maji za 1550,- a pak ji klidne prodas kdyz te prestane bavit, digitalni hry se uz nezbavis, leda ze si zalozis zvlast xbox ucet pro jednou hru a pak prodas cely xbox ucet... nnicmene krabice je nejlepsi http://hry-pro-xbox-one.heureka.cz/forza-horizon-2/porovnat-ceny/#section Upraveno Říjen 2, 2014 uživatelem tofi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Jo vsak ja to chapu,dobre si uvedomuju vyhody a nevyhody digitalnich verzi her,jen jsem proste psal ze ty ceny jsou fakt prepaleny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 a proto mě nejde do hlavy, proč je to stejně drahý, nebo i dražší. Hajzli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Taky se divim...jinak ale MS ty ceny na livku drzi pekny,o tom zadna...Nedavno jsem to srovnaval s predrazenym ps store a rozdily 6-7 stovek nebyli vyjimkou...spis naopak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Setik,Skolni.flakac - panove az budete mit konzole zpatky budete porizovat Horizon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 u me je to samozrejmost, kvuli Forze 5 a Horizon 2 jsem si XONE porizoval :D a taky kvuli The Division :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Jinak vysla aplikace Forza hub,je to obdoba te web.stranky pro ziskavani odmen,je pro horizon i Fm5... Dneska jsem ji stahl(do konzole),pristuona bude pravdepodobne od zitra stejne jako kluby.... + by tam teda melo byt vic veci,progress atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 no uvidíme. nejdřív tesnu demo (pokud pojede) a pak si počkám, jestli já někdo bude prodávat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Takze budes:D jestli zkusis demo tak urcote poridis :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.