setik Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Uz se tesim :) ten budu nonstop sledovat UPS podle kodu :D nejradsi bych tam zavolal, jestli si to muzu osobne vyzvednout u nich na centrale v Praze, abych nemusel cekat, nez mi to doruci kuryr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 To ti verim :D ... Tak snad pohneme trochu i s tim klubem...jsou tam pekny odmeny...akorat pokud budes chtit stodolni auta tak se stejne singlu nevyhnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Jo s tim pohneme :D co se tyce stodolnich aut, tak mrknu na youtube kde jsou schovane a za pul hodky je mam vsechny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Lokace aut se ti ukazujou v prubehu hrani singlu ,jestli pujde auto vyzvednout driv nez ti to hra ukaze nevim,ale myslim ze ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 No v Horizonu jednicce sli vyzvednout i drive, nez ti to ukazala mapa a nebo bych mozna kecal, nejsem si jistej. Kazdopadne tam asi neni nic tak zazracneho, co bych nutne potreboval :D jinak jsem koukal na forzamotosport.net a mam tam pripraveny reward do Forzy 5 a Forzy Horizon 2 ve vyssi 600 000 kreditu :D coz se bude hodit na zacatek do Horizonu 2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roske Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 jdu se pripojit do vaseho clubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Tak te vitam :D ... Zitra budu pres den online tak muzeme zajezdit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 No v Horizonu jednicce sli vyzvednout i drive, nez ti to ukazala mapa a nebo bych mozna kecal, nejsem si jistej. Kazdopadne tam asi neni nic tak zazracneho, co bych nutne potreboval :D jinak jsem koukal na forzamotosport.net a mam tam pripraveny reward do Forzy 5 a Forzy Horizon 2 ve vyssi 600 000 kreditu :D coz se bude hodit na zacatek do Horizonu 2 :D No popravde me osobne tam nic neoslovilo...myslim v tech stodolach...Jinak az budes mit konzoli zpet,stahni si do xka Forza hub aplikaci,jsou tam novinky,odmeny atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Jasny, hned si to stahnu a potom mi vysvetlis, jak se v tom mam orientovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Tam je to celkem jednoduchy a prehledny...akorat jsem zjistil ze je Horizon strasnej zrout casu....Od ty doby co ho hraju jsem nesahl ani na "velkou" Forzu ,ani na Fifu nemluve o ps4.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 To mi říkej. Mám na ps4 rozehranejch několik her a sedim jenom u Forzy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Takze koukam jsme na tom stejne :D ... Ve stredu ji zapnu abych zkusil Driveclub,ale jinak se asi budu vic venovat Horizonu...Tech veci co mam jeste nesplnenejch to mi da jeste zabrat... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Přesně tak.Na Driveclub jsem zvědavej a hrozně moc jsem se na něj těšil, jenže přišla Forza :) Taky jen vyzkouším v rámci ps+ a dál se budu věnovat Forze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Uvidim ...ja tomu dam urcite sanci...sam jsem zvedavej co me bude bavit vic...ale to odbocujem...Jinak klub jsem otevrel,je tam free vstup,na konci tydne ho asi uzavru a bude se prijimat jen na pozvanky atd...jinak nove info bude vzdy pod zalozkou klubu a stare budu pravdepodobne mazat at tam nejsou NEaktualni veci...zkuste se jeste prosim nekdo podivat zda je ke stazeni to logo CF...snad jsem to udelal spravne...jinak bych byl celkem rad kdyz uz jezdime za klub any jsme to logo meli v multaku vsichni na autech,aby jsme se jako klub proste i vizualne prezentovali alespon tym logem.... Edit : jinak to logo - pokud by ho nekdo dokazal udelat vizualne lepe,nejsem proti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Já jsem to logo nenašel. Co mám hledat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Dej vyhledat CF a nebo console-forum...me to prave pri tom nahravani na server nejak zlobilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Ok, zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Supr,diky...Kdyby to nic nenaslo tak ja na to hned rano kouknu a dam to do late Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Mam pocit ze ne...ja ted hlavne sbiram vsechny protoze je za to Achiement... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 To logo nemůžu najít. Hledám podle názvu i podle tvůrce a pořád nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 (upraveno) Tak jsem to mozna udelal spatne ja...Za to se teda omlouvam...Zitra to dam hned do poradku... Edit : Logo je nahrany na serverech a pripraveny ke stazeni...Staci dat vyhledat : Console forum Upraveno Říjen 7, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Tak jsem se taky přidal do klubu,ale zatim nemám gold takže moc nezajezdíme :bash: PS: Včera jsem stáhnul toho Baworáka M5 co je zdarma...našel ho někdo někde? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Kruci já věděl, že jsem včera na něco zapomněl ... přidat se do klubu. No dnes to napravím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 čaute tak dneska jsem si taky koupil Forzu horizon 2 a musim říct že se fakt povedla jen mam problém když si chci dat fotky z te forzy na net abych si je pak mohl stahnout do kompu tak se mi ukaže tata hlaška že je to nake blokovane poradite mi? This feature is blocked per your Xbox live parental control settings. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Tak se podívej do parental settings v dashboardu a něco tam pošteluj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.