onefootman Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Diky za dnesni hru,jeste ted me boli huba :D ....jinak klub se nam pekne rozrostl,tak snad uz se to rozjede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Bylo to super,ale neco to mu chybelo.Poradny zavodeni [emoji2] Tedy v mem pripade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 No jo kdyz ty jsi brzo koncil,mi jsme pak zavodili o sto sest:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Taky diky za hru, dlouho jsem se tak nepobavil :D kdyz jsem to tak pocital, tak dneska by jsme se meli sejit na skypu v 6 lidech :D tak snad to pujde na tom skypu v tolika lidech, ale hrat Horizon 2 v tolika lidech bude prdel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 To nejak pospojujem...hlavni je aby jsme se meli na skypu v pratelich,pak to preci slo...Jinak slouhlas,taky jsem se hodne nasmal:D ...Hlavne at si Roske vezme neco na ty trenky :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Dovolil jsem si nahodit pár mích fotek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roske Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Hosi,bylo to super,akorat si musim dnes vypnout kinect,aby zas kazdej nevidel jaky mam trenky,jinak kolem 6 budu online v teplakach a s 5litrovkou piti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Hele, ty trenky jsme schopni prehlednout, ale ty koule co ti z nich koukali, to uz je horsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Ja se z vas po..... :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roske Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 No byl jsem z toho na chvili rozhozen jestli nahodou nevykoukla kulka,ale jestli jo tak peknej online trapasek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Me zdravi bylo nastesti zachraneno a nic jsem nespatril :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roske Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Fuf,omlouvam se a snad se to uz nikdy nestane :-))),je prdel ze jak jsem volal tomu davidoj tak sedel v trenkach uplne stejne jak ja a cumel jak na nej cucim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 :D:D:D vsichni to mame stejny,jeste ze nemam kinect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 :D :D :D ja se poseru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Chci se zeptat daji se i ukládat videa ze zavodu?nemužu to najit jen fotky dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 sakra. kdy se mi otevře možnost clubs? mám lvl. 8 a odjeté 3 šampionáty a pořád nic. vše ostatní je otevřené :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Odjel jsi zavod proti vlaku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 ted ho jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 tak hned potom zavode se ti to otevre :) mimochodem jsem si dovolil nahrat na youtube nas spolecny finalni battle s cruzzem :D tak se mrknete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 ---- Jen podotknu jeden z mala ktery nade mnou Setik vyhral :D:D:D:D ...Ne delam si srandu,je to lepsi ridic nez ja;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 asi zacnu nahrat vsechny zavody :D ale dekuji :) hlavne je to prdel, nekdy to vyjde a nekdy ne, tak to mame vsichni. Aspon se ve Horizon 2 online da vyhrat, narozdil od Forzy 5 :D tam je to nemozne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 tak jsem váš :) konečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Super,vitej...jeste si stahni Skyoe a dej si nas do pratel na skypu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Pravda je ze ve Forze 5 je ten multak proste spatne resenej,nevyvazenej...pokud nemas proste nejakej super tuning tak muzes ridit jako mistr a stejne ti to nepomuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 No snad dnes si konečně s Vámi zajezdím. O víkendu jsem musel na nějaký hraní zapomenout a musel makat. Tak si to snad dnes vynahradím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.