Cermmy Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Tak já přiložím i nějaké to video z Forzy. Samozřejmě jich u mě najdete víc a další budou v průběhu dalších dnů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Bucket list mě dost baví, některé výzvy jsou docela těžké. Už jsem udělal všech 30, tak čekám kdy přidají další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadyson Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Tak po dlouhém čekání i já jsem hrdým majitelem Horizonu. :) Přidávejte si mě do friendlistu ať je s kým jezdit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 (upraveno) FH2 je naprosto famozni, od patku se od toho nemuzu odtrhnout. [ATTACH=CONFIG]26435[/ATTACH] Upraveno Říjen 19, 2014 uživatelem tofi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadyson Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Najde se pár lidí se kterými by se dalo zajezdit online ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu82 Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Kde se dá stahnout to klubové logo na auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadyson Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Je to tu napsané myslím že kolem šesté sedmé stránky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Ahoj,jo dalo pridej se do Console-forum clubu,tag: CFNC... Lu82: Klubove logo stahnes v designech ,search a zadej text CF nebo Console-forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadyson Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Onefootman: už jsem v clubu. Teď jsem si tě přidal do friendlistu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Tak super...Vitej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadyson Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Přijde mi to že nikdo moc nejezdí. A když jezdí nemá Gold a já se k němu nemůžu připojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Jezdi,akorat zrovna ne ted..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadyson Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Chtělo by to nějakou oznamovacku vždycky. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 stačí mít smartglass, podíváš se, kdo je online a co dělá a je to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 No ja se ted popravde Horizonu trochu "prejedl" takze spis Forzu 5.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Jinak do by mel problem se pripojit ( jak tu nekdo psal) tak se podivejte taky NAT type nastaveni site...Pokud mate strict tak se u nekterych her nemusite pripojit...Dnes jsme to resili zrovna se Setikem..Aktualne se Strict nastavenim nejde Fifa 15 a PvZ...ale da se to zmenit pomoci Glitche v nastaveni...Navody jsou na yt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 paradni Falken Car Pack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 joo pecka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 a nove pridali i dalsi buckelist chalenge!!! http://www.forzamotorsport.net/en-us/news/fh2_bucket_list_challenges Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Nechcete někdo zajezdit On-line Buckety? Pokud jo, přidejte si mě. Hraju právě teď. RoooSooL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 a nove pridali i dalsi buckelist chalenge!!!http://www.forzamotorsport.net/en-us/news/fh2_bucket_list_challenges Skvělé, zase po delší době důvod proč Horizon 2 zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 (upraveno) Skvělé, zase po delší době důvod proč Horizon 2 zapnout. Některý jsou teda drsnější. Těch prvních 30 bylo docela v pohodě a na některé stačilo jen jedno nebo dvě opakování. Tady jsem byl z některých úplně nepříčetnej :D Naštěstí je mám už za sebou :) A až je uděláte, můžete se těšit na 500 000,- Upraveno Listopad 9, 2014 uživatelem skolni.flakac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 (upraveno) Čaute lidi mam dotaz chci se koupit naky ty auta placena a chci se zeptat jak nakupujete jesli zaregistrovat svou platebni kartu nebo je naky jiny zpusb jetli bezpečne registrovat svou kartu dik Upraveno Listopad 10, 2014 uživatelem stelon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Některý jsou teda drsnější. Těch prvních 30 bylo docela v pohodě a na některé stačilo jen jedno nebo dvě opakování. Tady jsem byl z některých úplně nepříčetnej :D Naštěstí je mám už za sebou :)A až je uděláte, můžete se těšit na 500 000,- Já jsem teda žádných 500 000 nedostal :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 a máš všech 45? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.