Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomoc.......potrebuju :D


sechemchet

Otázka

caves vsichni....tak mam problem .... Nevite jak mam sehnat nebo nekde stahnout(kdyztak napiste link) takovej ten skin ze to treba vypada jako Windows nebo MAc nebo proste neco takoveho?....mam verzi 2.81 nevim ci to bude problem...a nevim jak si dat pryc tu verzi 2.81:cheesygrin:blink::

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

ja ani nevim co to je ten downgrade nebo co XD....ja fakt stim pspeckem nic neumim....a jsem z Prahy 9.....tak kdyby bydlel nekdo pobliz tak please...come here to my place;-)....Ja to psp mam asi 1-2 roky a vim o tom uplne hovinko xD...noo a dneska me to prepadlo ze chci s tim pspem neco udelat tak se ptam...a Gta si muzu pucit od kamose....jinak nemam;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

jestli si z Prahy 9 tak ti klidne udelam dg na 1.5..jsem z kostelce takze pokud treba v sobotu dojedes do tesca do letnan tak ti to klido udelam...nemel by bejt problem..kazdopadne za nic nerucim..:) kdyztak napis PM..jo a procti topic pro zacateniky..tam se toho dozvis hodne..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu