neovo adam Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 Zdarec lidi. Mam novou choutku pro mne neřešitelnou. Mám noťas a mám 4 gb ram(1x4Gb) [ 2 sloty mám], 800 Mhz, 1,5 v, časování CL 11, DDR 3. Chci si koupit nové. Můžu max 8 gb to vím na 100 %. Ale vůbec si nejsem jist zda když mám Cl 11 jestli mohu dát třeba Cl 13 a jestli mi to potom k něčemu bude. A nebo když dám Cl 10 jestli to bude krok zpět. A potom ještě frekvence. Záleží na základce? nebude jí vadit 1866 Mhz? (prostě jestli jen nejsou základky nějak limitovaný ve frekvenci). Jediný co asi vím, že když bych měl např 4 Gb 800Mhz a 4 Gb 1866 Mhz, Tak mi ta 1866 pojede prej jen na 800 mhz. je to pravda? dík Adam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2014 Cau s tim casovanim nevim,ale urcite ma zakladni deska nejaky limit frekvence, musis si zjisit klk tam muzes dat. S tou frekvenci se mi zda ze to tak je, jede to proste na te nejnizsi frekvenci. Muzu se zeptat k cemu potrebujes dalsi 4GB? Myslim, ze pro normalni praci jsou 4GB dostacujici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Červen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2014 navíc, seš si jistej, že Ti to v tvém NTB k něčemu bude, hnát se za frekvencí? Jinak jo, pokud budeš mít rozdílné frekvence jednotlivých modulů RAM, pojedou Ti stejně rychle na nejvyšší možné frekvenci té slabší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.